dimarts, 14 de desembre del 2010

Torna la 2ª SORTIDA DEL CIRI


Molt bones companys. Diumenge 19 de Desembre 2010 tornem a fer la sortida del CIRI, com l'any passat i que ja varem dir que la mirariem de fer cada any. Recordar que es una sortida de diumenge normal, pero que el punt mes alt on acabem sera Romanya de la Selva, a la seva parroquia, i alla posarem un ciri en nom de tots i per tots els escoleteros i amics de l'escoleta que si vulguin afegir. Com ja varem comentar l'any passat, el nivell de la colla ha de ser de mig cap a dalt, d'aquesta manera, el grup, no s'haura de esperar molt entre grups i tothom podra tornar a casa puntualment, sense que ningu hagi de marxar abans d'hora. De totes maneres, que quedi clar, que no es va a fer cap cursa i que sempre la idea es anar a disfrutar del diumenge bttero i dels nostres paisatges, amb alguna afotillo de torn. L'any passat varem ser forces, a veure si tambe ho fem aquest any.

L'hora de sortida seria de : BETZINERA SANTA CRISTINA D'ARO ( BP ) A LES 9.30 AM PER TORNAR MES O MENYS ENTRE 12.30 i 1 HORES PM.

4 comentaris:

Nava ha dit...

ok !! yo estaré si no hay nada que me lo impida, aunque, como haga el frio de hoy, ya cal que me lleve un diario pa forrarme tol cuerpo, hasta el domingo !!

César C.A. ha dit...

Com que el diumenge els APike quedem a les 09:00, els hi comentaré aquesta mítica sortida i (probablement) ens deixem caure per la "vostra" BP per acompanyar-vos (si donem la talla) a posar el Ciri :) .

Salutacions,
César

Angel ha dit...

Ok, pos yo también voy a venir ala, una queixa ens estem tornant unes maricones a les 9:30, ja us fale haurie de ser a les 8:30 con dos cojones ni frio ni na to pa lante, ala fins diumenge, jo el ciri ja el porto sempre ( per si de cas )

Salutacions

Angel

Marc ha dit...

Passo de venir i que en Pipo em vacili amb el seu XTR nou.
Que us vagi bé.

Nava, t'enviaré una fotillo i em poses amb el photoshop enmig del grup.

Seré a Banyoles,
Salut gent!!!!