divendres, 31 de desembre del 2010

NADAL I SANT ESTEVE





El dissabte de Nadal i diumenge de Sant Esteve, l'escoleta va fer tambe els seus deures, i va fer les sortides de torn. El dia de Nadal ens varem trobar com sempre a la betzinera en Pep, en Roger, el Jordi googlewikiloc, l'Albert i en Pipo i varem fer una molt bona sortida per baixar els torrons, començant per la zona baixa de l'ardenya i cap a les nostres gabarres per disfrutar al final de un dels corriols netejats per l'escoleta en aquest cas per en manel, que ha millorat el que ja va fer en el seu temps i ara l'ha allargat per un altre canto,senzillament fantastic, vaig arribar a baix amb el culot moll i no era precisament de suor...??? com diria en Felisario..es que te c....... i te m..... ( per cert aquesta setmana en Nava i en pipo, hem obert un altre corriol impresionant que havia quedat completament enterrat per les nevades, que baixa per la part sud de Romanya fins enllaçar a la carretera que va de font picant a sant miquel d'aro i de alla enllaça amb un altre corriol fins a la linea i enllaça per el corriol que vaig netejar l'estiu que acaba per sobre de la font picant, veureu que em fet mes zigazagues que no hi havia avans, era un corriol que en el seu temps varen obrir els del Matxacuca per fer un pollastres i havia quedat perdut): http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1368802 aquest es lloc del wikiloc on esta penjada la ruta per si hos interessa i unes afotillos del tros no ciclable del corriol den manel pero espectacular.


I el diumenge ens varem trobar a l'altre bp de Sant Feliu , amb els Xavis, en Roger, en Pere, en Mont i en Pipo per fer una molt bona sortida per la zona de tota l'ardenya alta per anar fins a Sant Baldiri i anar a buscar els eucaliptus per baixar seguidament per la Tita Negre, vistes i ritme sempre impresionant, no em cansare mai de baixar per alla i acabar amb totes les nostres zones tecniques de les roques de Solius, per tornar cap a casa i continuar amb tots els torrons que encara quedaven en el menjar de Sant Esteve. Aquest diumenge Sant Tornem-hi i a pedalar, que aixo es el millor de tot. QUE TINGUEU UNA BONA ENTRADA D'ANY I ENS POGUEM VEURE TOTS AMB LES NOSTRES BICIS, SERA, BONA SENYAL. BONES FESTES PER TOTHOM.

2 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Bon any nou a tots els escoleteros!!!

Nava ha dit...

Po zi, tan espectacular que lo vamos a estrenar el Domingo con un par de huevins, va a ser la entrada al 2011, mañana lo acabamos, y a correrse el domingo, digo a correr por el, el domingo, jeje, un placer, a todos salud para el 2011, chao !!