diumenge, 18 d’abril del 2010

Presentació de la roba 2010

Després d'una llarga espera, ja podem passar les primeres imatges en versió prova, del nou equipatge del club esportiu Escoleta Btt, per l'any 2010.

Nova equipació i nou proveïdor en aquest cas Cody Sports.

Aquest any, incorporem un disseny exclusiu, fet per integrants de l'escoleta, molt més net, sense propagandes, deixant un maillot i culotte molt net i vistós amb unes barres catalanes al pit i darrere, a prop del coll, molt més creatives i vistoses, el color d'aquestes trenca amb el color blau i blanc que predomina en la roba.

No es repara en despeses, tot per la comoditat dels nostres ciclistes, badana de gel última generació, perquè puguem fer quantitat de quilòmetres el més còmodes possibles.

Encara que en la foto del maillot surti cremallera curta, aquest últim serà amb cremallera sencera, molt més còmoda per posar i sobretot a l'estiu.

Aviat posarem les peces que es podran demanar també, a part del tradicional com, pirates, jaqueta màniga llarga, armilles, mitjons, etc, etc.

Pas a pas per les peces:

L'única propaganda és la del municipi al què pertany el club, en aquest cas Castell / Platja d'Aro, també molt bé combinat amb els colors que fa que trenqui el blanc que finalitza al mallot, destacar les lletres de escoleta btt a el pit després de les barres catalanes en forma de frenada. A la part superior esquerra del vestit es distingeix el nom del club CE Escoleta Btt, en aquest cas la S de escoleta, també té un detall amb els colors de la nostra bandera.

Darrere del maillot, més del mateix, propaganda a la butxaca del darrere i petita bandera dalt prop del coll, d'altra banda un maillot molt net en tota la seva estructura, pel que ens consta, en la prova que esta realitzant el provador Pipo aquests dies, la roba s'adapta a la perfecció, la qualitat es destaca l'instant, molt arrapada al cos sense deixar bosses.

El famós culotte, que l'any passat va tenir tantes i tantes discussions perquè era blanc i segons molts transparentava, (amb el morbo que donava la cosa), doncs bé, en el disseny d'aquest any, és de color blau, el que acaba amb totes les discussions creades amb aquest tema, a més seguint l'estil del vestit, queda en un sol to, deixant un culotte molt net, només destacat per les lletres de escoleta btt en les seves parts laterals i posterior.

No queda més que dir, la nova equipació comença a estar llesta i preparada per a inundar les carreteres i muntanyes de la nostra comarca, aviat noves notícies, a més en el proper capítol, parlarem del casc.

Salutacions.
Departament tèxtil de l'escoleta.

Pd.- Quan es veu al natural es molt, però que molt mes macu, ja veureu.

3 comentaris:

Xavi ha dit...

M'agrada MOLT!!!

Marc ha dit...

Mmmmmm... A veure si aquest any amb la rova nova fem foto de club !!

Jordi Gonzalez ha dit...

M'agrada, sobre tot el detall de la senyera, per aixó sol ja val la pena posar-se'l!!!