dilluns, 15 de febrer del 2010

La surtida de la linea.


Amplieu la foto !!

Diumenge de fred, però com sempre l´escoleta fent honor al seu nom, no podia faltar a les classes, i mes un dia com el d'ahir, que es donava la classe de com creua una linea plena de rocs i de matolls.

A les 9:30 am, sortíem de Santa Cristina, mitja hora mes tard que de costum, però clar, amb el fred que cardava qualsevol sortia abans d´hora, bueno, mes que res es que no calia, ja que hi posem l´hora nosaltres, "que cosas".
Ara fa un dias que ens prenem la cosa amb molta calma, no tenim ni a Sir Google, ni tampoc a en Xavi Conchillo, ni al altre Xavi, ni al Ricky, i clar que quedem nomes que "las viejas glorias" i ens estem mal acostumant, o poder estem fent pretemporada??? ja no ho se, però el que esta passant es que ens ho prenem molt tranquil·lament i rèiem massa, una altre cosa son las parades que fotem,

parem per mirar el estat dels camins, si fa falta netejar-los, si son molt bruts els netegem en aquell mateix moment, per que en Pere/a li ha entrat alguna cosa al ull,

pixem,

fem fotos,

admirem el paisatge, mengem, ens amaguem per donar esglais (sustos), total, com si fos una excursió del cole "pos igual". 35 kilòmetres en dos hores i mitja, Ja esta be!! tu escoltam, jejeje.
Per cert l´Albert el nostre "Molsa" va tenir que marchar empipat per que va trencar un radio de la roda, collons Molseta !!! i en Xavi Gimeno va quedar tant exprimit per les paredes que també, com es veu a la foto de dalt, nomes va quedar el maillot de esteve i el casc, increïble !!

Bona setmana i no falteu a classe !!

8 comentaris:

Xavi ha dit...

Que cabronnnnnnnnnsssss!

DAVID (modaxa) ha dit...

Molt bé, m'agrada que us mal acostomeu aixis quan surtim amb vosaltres tindrem una mica de ventatge per la propera sortida amb vosaltres (si ens voleu).

Salutacions a tots!!
David(modaxa)

Angel ha dit...

Pipooooo estic esperant les fotos de l'equipatje de l'escoleta com segur que no t'enrecordes del mue email te l'envio si es que tinc d'estar en tot
pajares.angel@hotamil.es

Angel ha dit...

ah!!!!! se me olvidaba pa tí también hay nava dónde están las fotitos no si las dos neuronas que tenemos dónde cojo.... están.

Nava ha dit...

maricona ya lo tienes en el correo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angel ha dit...

se puede saber donde leches has enviado el correooooooo por que yo no lo tengo no si entre el parkinson y derivados vamos bien

Nava ha dit...

Vamu a vel, Angelín de mi corason, tu ve como a escrito tu i meir!!
pajares.angel@hotamil.es, bien, asín e como lu a escrito tu, es claro que yo he cojio con las prisas y lo he cortao y lo he pegao en el correo, es claro, que si tu me pone como acabamiento HOTAMIL, que debe se una nueva forma de correo para asel la puñeta al hotmail y al gaymail, tutal, que ya sabe tu por que no ta llegao el puñetero correo, anda ve i mira ahora a vel si ta llegao, madre mia, los niños la escuela esta me tiene por er camino la amargura !!!!!!!!!!!!!

molseta ha dit...

con dos cojones sr nava