dilluns, 22 de febrer del 2010

Batibull per el massis de l´ardenya.


Ahir a les 9:30 alçàvem els peus per a posar-los en les cales i endinsar-nos en el massis de l´ardenya, la situació mereixia un guia i aquest, com expert de la zona, va ser Pere/a, el fotut, va començar fort iniciant antics camins destinats a carreres per a pros, però que ara un poc oblidats i destrossats per alguna moto que una altra, encara no han perdut el seu encant, dur de collons va començar l'esdeveniment i retorçant-nos en les bicicletes comencem a pujar i endinsa'ns en la zona tècnica de l´ardenya, fins a aquí tot bé, fins a arribar a la zona de pic-nic prop de Pedralta, on Nava abandona per problemes que no vénen al cas,

després de l'abandó, el grup va prosseguir passant-se'l en gran, ja que el terreny, estava en unes condicions humides que permetia que l'agafament de les rodes fes a la més dolenta la idònia per al terreny,no mes una desocupada va fer que es trenqués el ritme de la sortida, aquesta de la qual es va extreure una instantània,

es veu a Pipo com si vulgues abusar del company Marc en un estat de bogeria després del cansament de la sortida, no més que dir, dia esplèndid, fred, una mica de vent i molt amor en l´escoleta. Els principals protagonistes, Pere/a, Pipo, Ángel, Marc, Molseta, Mont i Nava. Adeu i fins a una altra.
Per cert Batibull vol dir ... Confusió, embolic. ok ? "pur si acaso". Quicir.

4 comentaris:

Txema ha dit...

Ja veig que no pareu i que us ho passeu de muerte!! Vinga, continueu aixís!! Una abraçada a l'escoleta BTT!! Fins aviat!

Arreplegatsbtt ha dit...

Quina por les vostres sortides!!!

joan duran ha dit...

hola companys i amics comença el caixa i tornarem a disfrutar patint .Nava aquet any espero acostarme una mica mes a tu.

Nava ha dit...

Joan quan de temps, "ande andas ??", je je, aquest any segur, segur que al caixa em guanyaràs !! ja ho veuràs !! un abraç cuidat i dona canya als pros!!