dimarts, 22 de setembre del 2009

Jordi López guanya el National Geographic.

Ara ja fa un bon temps que Wikilok funciona a la web com un dels millors portals de recursos de turisme sostenible. El programa neix al Abril del 2006 i no mes en aquest pocs anys ja a rebut dos grans premis, un al primer concurs de Google Maps i ara el National Geographic.
El nostre company Jordi López Ramot, ens explica que es Wikilok: Wikiloc és un magatzem de arxius de rutes d'excursions aportades pels internautes. Quan les fan, les graven en els seus GPS i posteriorment les col·loquen en el lloc, on qualsevol pot veure-les, imprimir-les o descarregar-les en el seu GPS per a repetir-les a la seva manera.
Guanya aquest dos premis fa que tots ens sentim supermegalahostia de orgullosos del nostre amic i company de l´escoleta, quan un es dedica plenament a la feina que li agrada, i edemes tens el plaer de que te sigui gratificat, encara que no sigui amb diners, et omple d'una fortalesa per seguir endavant amb el projecte, que apart de ser una passada de programa, es fet per un company nostre, al que encara que ell no vol, l'estimen molt. Tota l´escoleta al complert te volem felicitar per aquest "pedazo logro", i sàpigues que et tindràs que invitar a lo que sigui, ... um.. per allò de celebrar-ho no?
Ets un Makina Jordi.

enllaços a la noticia
diarideGirona.cat
lloc on es va fer la final
el peridodico.com
Globaltalent
wikiloc.blogspot.com


Pd.-Per cert com et tindrem que dir ara? ......

5 comentaris:

Jordi Lopez Ramot ha dit...

ostiiiiii!! Moltes gracies amics :-) Pipo, Nava! a la propera sortida us deixare que em passeu un rato i tot jajajj

Força Escoleta!!

Marc ha dit...

mmmmm ....
National Google?
Jordi Geographic?
Goographic?

Joder, para de guanyar concursos que no sabem com dir-te ja !!

Això si, de convidar-nos a unes National Birres (Moritz,Estrella,Voll Damm, etc.) no t'en salva ni en Pipo ni en Nava.

Xavi ha dit...

Felicitats Jordi, ets el puto gusiluz!, fins aviat.

pipo ha dit...

snif, snif, estem taaaant i taaaaaaaaant emocionats , que ara jo proposo et diguem supergooglemegaguaigeographicfilmsdelbaixcampialtesmontanyes. es per simplificar el que t'estimem els cavallers de l'escoleta por esas llanuras del reino gabarrense i ardenyero que tu con tu corcel vermell ( no el negre, que no mola) amb el maillot escoletero . Torno a felicitar-te i esperem que no canvis, capullin meu . Per cert diumenge quant et passi fente un zigazaga zigazaga no et pensis que et respectare, A MUEEEEEEEEEEEEERTE com sempre .

Sr. Overlord de Castell ha dit...

Mucho national pero el domingo keeeeee???? huelo a chamuskina !!
uy uy que miedo !! Por Crom, como haces esto a tus soldados !! No nos dejes solos, abandona a la doncella !! Huye, escapa, la batalla de las ermitas solo es para unos cuantos privilegiados, cuando podrás volver a hacerlo, nunca!! tu te lo pierdes, que sepas que Overlord esta dolido.