dilluns, 7 de setembre del 2009

Copa Gironina Bescanó 2009. Objectiu complert !!

I tan que sí, l'objectiu mes que complert, tots i dic tots al complert varem acabar, la curse sense cap mena de problema, excepte els problemes personals de cadascú que no venen a conte. Lo dicho, que tienes cara bicho, quin dia de btt senyors, recorregut supermegamontabikero, ple de corriols i amb un terreny d´allò mes humit, pel temps que estem es clar, ambientàs !! però menys gent que unes altres vegades però millor poc i ben avingut, que molts i no tant, ja senten. El recorregut, pos amb molta pujada, trenca cames, i baixades corrioleras que feien un circuit encantador, ademes un temps de conya, fresqueta i solet, d´allò mes be.
L´escoleta que presentava totes les sever armes a la Copa Gironina, presentava un equip amb moltes expectativas, començem :
Albert Carreras, (Nba)

El nen va volar, va arribar en un merescut cinquè puesto sub21/sub23, i en una 38ª posició de la general fent el recorregut amb un temps de 1:35:15, hay queda eso, fa poc que esta mostrant la seva qualitat i encarà que li falta molta experiència, ja tenim un nou campió a las nostres files, segur. Ànims i continua axis !!

Amb moltes ganes aquest any de afrontar la Copa Gironina com deu mana, el Senyor Mont va acabar content i ben escalfat, ja que la curse tenia moments d'allò mes durs, encarà que nos ta al seu millor moment va mostrar que esta en línia de pujada i habiat recolzarà grans triomfs, per l`escoleta.

Que dir d'en Pep Ribas, va fer la seva millor curse des de que endevinat que el mon de la btt li comença agradar mes que la carretera, ja era hora !! Amb força i patiment a trencat tots els esquemes i se situa com une de las grans promeses de mes de 85 kilos del club, va acabar molt feliç i content, estem contents per tu Pep, segueix axis !!

El retorno de la bestia, encara esta una mica magolat respecta a las caigudes que a tingut aquest estiu, però va treure forces i es va presentar ja per fi a la competició, demostrant que edemes de passar-ho d'allò mes be, va acabar la curse amb un molt bon temps i lo mes important amb molt bones sensacions, demés quines ganes que en teníem de veure'l per aquí !! que collons !!

En Xavi Gimeno i en Daniel Romera, foto d'un final que portara cua, però que nosaltres u deixem per el síndrome Senado Esteve, jeje, res a dir d'en Xavi Gimeno, força i voluntat per anar endavant, edemes de competitivitat a tope !! això no li falta, i el nostre home bo del grup en Daniel, amb una gran rentavilitat home/bici, cada dia va acumulant millors resultats i segur que aviat ens donara una gran sorpresa, si no es axis, no passa res, aquest es en Dani, bo entre els bons.

Albert (nostre Molsa amb carinyo), ens a costat trobar-lo, es veu que el fotògraf no va tenir collons de tirar-hi la foto i al final espantat li va tirar la càmera al mateix temps que se na anava corren de la por que li cardava, això per que ell no sap que es un dels nanos mes ben parit de la colla i sobre tot que te un cor que poder ara, no acumula gaire resistència d´aire, però segur que te cabuda per qualsevol persona o animal. Un tros de tiu que ahir va triomfar i ho va passar d´allò mes be, contents per tu Albert, segur que en Pera ara mateix esta plorant de l´emoció.
Pd.- Em tingut que fer això a la foto per que si no, no i havia collons de veure't, jejeje !!!

En Nava, content per la seva curse i amb ganes d´anar aviat cap a Sant Gregori, es va trobar molt be (""), i va arrasar al final de la curse, ens referim al bar, ell i en Molsa es varen quedar fins al final aprofitant tot els pastissos que hi quedaven, per ser el Molsa es va porta d´amagat, que cabró. jejejejeje !!

Fins aquí la petita historia d´un dia de Copa Gironina a l´escoleta, si hi han noves informacions ja les irem introduint poc a poc de moment això es lo que hi ha !! Fins una altre !!

Clasificacions Copa Gironina Bescanó.
Fotos Club Serinya-cendief
Fotos c.c. trafach Bike
Crónica personal d´Nava.


Perfil de Albert Carreras. Nba.

5 comentaris:

Marc ha dit...

Cullons ...
Una question: a la web de la fede hi posava que no hi havia assegurança d'un dia? M'ho podeu confirmar please?

Salut i felicitats a tots!! (joder amb l'NBA ...)

Nava ha dit...

Marc, hola maku !! el que tu pot dir molt be es l´Albert, que es el nescafe del grup, i soposo que al no tenir llicencía, hu va tenir que fer d´alguna de las maneres, no? cuidat.
Albert, si us plau, ens podrías comentar aquí, les tevas opinions al respecte, gracies!!

albert ha dit...

hola una pekeña aclaracion:
no es ke no tenga licencia sino ke la persona ke me la tramito me la tramito como cicloturista btt¨
espero el año ke viene solucionarlo
un saludo jajajajajajaja

Nava ha dit...

exacto, la cosa quiere decir, que si no tienes licencia, como mínimo la de cicloturista, no podrás participar, dicho esto, esperamos haberte complacido caballero Marc de Porqueres. jejeje !!

Marc ha dit...

Fua,
Em faré un fart de fer fotos doncs!!!

Marc de Porqueres d'Aro