dissabte, 22 d’agost del 2009

Anem al Pollastre !!


Ja fa temps que l´escoleta afronta la marxa Es Pollastre, des de el 2005 em participat intentant desfruitar al màxim d'aquesta una de las marxas aprop nostre, del nostre Baix Empordà. La cursa manté com sempre el caràcter durissim d'una prova de alt, alt, rendiment btt, demés de unes caracteristicas tècnicas també importants. El recorregut, com sempre, totalment secret, cosa que dificulta encara mes la curse i la fa mes emocionat, uns 45 kilòmetres faran treure tot el sacrifici del bttero.
Aquest any un nou al·licient ens porta ha aquesta marxa, el nou maillot de l´escoleta que pràcticament farà el seu debut massiu en una competició, Pipo i Nava portaran els colors de l´escoleta amb molt d'orgull, representant a tots nosaltres, esperem que "qui vulgui" u porti també, axis serem mes.
Sort a tots els participants, des de el primer al últim, esperem que demà arribem tots sans i podem gaudir d'uns moments de btt inoblidables i un ambient digne de aquesta marxa, esperem no patir gaire, encara que això no creiem que sigui axis. Al ataque'l !!!

Pipo i Nava.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fotos de la pujada
http://picasaweb.google.com/xsmaso