dilluns, 18 de maig del 2009

200 km a la butxaca !!

Els 200 kilòmetres passen a la historia de l´escoleta.

6 + 2, aquest varem ser els integrants d'aquest gran dia, sis varem acabar i dos ens varen acompanyar, els dos, en Pep Ribes i Marc Garcia, que no per ganes, si no per altres asuntos, ens varen acompanyar uns kilòmetres, en Pep fins Olot i una mica mes (115 km aprox.) i en Marc fins Girona (35 km aprox.), al menys durant una bona estona ens varen fer companyia, cosa que des d'aquí als hi agraïm, el reste, que va acabar la bicicleta-da, Jordi Mont, Pipo, Pere Serrat, Manolito, Jordi lopez Ramot i en Nava. La jornada va començar a las 8 del del matí, .. hum .. ah no que en Pere va arribar tard, com sempre, sobre les 8:30 aprox. y va acabar a les 6 Pm aprox., en total 200 kilòmetres des de Castell d´Aro a Olot, que com no donaven el total, varem acabar donant una volta per la Vall d´Aro de remate final. La jornada molt guapa, amb sol esplendit durant pràcticament tot el dia, amb molt poques parades, les justes per dinar i menjar alguna barreta, amanitzada amb quelcom que altre pixada, es clar. El recorregut es va fer de menys a mes, increïble però cert, varem començar amb ritme dominguero y varem acabar al esprint. Des de Castell a Girona, ritme cordial, xarrant i pensant amb el que teníem endavant, des de Girona a Amer, una mi-queta mes ràpid, però poquet, ja començant a pujar des d' Amer pràcticament, pujarem a una velocitat de 21, 24 aprox, que pujant fins a Olot, pos no ta mal. Dinar y cap enrere, baixant des d' Olot a Amer, es clar baixant, velocitat de 30 35, bastant rapit i d'Amer a Girona fent relleus al planer de 30 per hora aprox, això fins arribar a Girona, o sigui, que pa cagarse, una vegada encarant Girona fins Cassa, ventolera de la muerte, fent relleus baixant una mica el ritme i acabarem des de Cassa a Santa Cristina a tot el que ens va donar el cos, pel carril es feia una mitja de 30 40, o sigui que un notable per els integrants, que amb una pila de kilòmetres varem demostrar el que son sortides per a homes, si senyor.
En l' aspecte personal, els integrants varem poder disfrutar de un día amb els amics, de molt de temps, per parlar de qualsevol historia, això si els 150 primers kilòmetres, desprès es parlava molt poc, nomes i havien ganes d'arribar.

Les cames, que normalment son el primer que es cansa, en aquest cas es el que millor va respondre, ja que al no haver-hi grans pujades i el camí ser bastant carreterillo, varem aguantar bastant be, ara el cul, las mans, l'esquena, total tot el cos, fet una verdadera merda !! jeje, això sense parla d'alguns marejos que es varen patir ja a casa, per que el desgast va ser terrible, tot el camí es va portar una bona alimentació aixi com una bona hidratació per part de l' equip, el cos aguanta molt, però te els seus límits.

Aquesta sortida no ha fet mes que obrir mes ganes de fabricar unes altres, mes epicas, per que una vegada descansant, encara que nomes a passat un dia, fa venir ganes de trencar esquemes i ferles mes grosses encara.

No tenim fotos de la sortida, per que anàvem molt concentrats en el recorregut i la veritat ningú va pensar.

Per últim, estem preparant la sortida per les gavarres, aquesta serà èpica, uns 100 kilòmetres, però ... com hi ha, un integrant de l´escoleta que diu que 100 kilòmetres de muntanya a les gavarres ja les va fer i ara es pixa, la sortida augmenta i serà de 125 kilòmetres, només per experts o gent amb un parell de collons, aquesta la montarem amb temps i cap, per que sigui una gran sortida. En tindreu noticies.

a10.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do#

13 comentaris:

ALGU ha dit...

Po zi, una super sortida per gaudir d'una bona companyia i disfrutar d'un bon dia, no entrerem amb detalls dels comentaris que varem gaudir duran tota la sortida pero si que us dic que un 90% va esser de les xatis que per aquelles contrades hi havien,EEEEEEHHHHH Sr. Mont!!!!! En fin, a veure si per la proxima som mes penya!!! a per cert en Nava es del Madriz,iiincreibleeeee!!No pue serrrttt!!!!

Unknown ha dit...

Increiblemente satisfecho descubriendo hasta donde uno puede llegar. Y no se vosotros pero no fue un paseo a Olot! jeje Saludos hasta la proximaaa

Anònim ha dit...

en aquesta penya hi ha homes humanets i cagamandurries, vale.
Hi ara que cadascu trii el que mes li comvingui. JOo humanas.

Nava ha dit...

Ya veo que tendrá que venir Santi por aquí, si no esto, no crece de comentarios !! jeje.
Por cierto.. mejor lo dejo !!

RADIAL-MAN ha dit...

EH QUE PASA,AKI ESTOI.....A LA PROXIMA YA VENDRE A VER SI SE AUMENTA UN POKITO EL RITMO.....

Markus ha dit...

M'ha arribat a les orelles que en Mr.Mont i Lord Nava només pedalaven amb una cama ...

Anònim ha dit...

vaaa....kina colla d'invalids mes de 8 hores....kina lentitud

Nava ha dit...

Que se de a conocer Lord Andorra más conocido en el argot bttero como Eduard Jordi el bici pesada, que no se esconda, por que le estoy preparando el climax total de la btt, guerrrraaaaaaaaa!!!!!!!!!, per cert, que i a una colla de personas inavilitadas segons per que, que ja veuriem si alguns de vosaltres teniu collons de seguir !! Vease http://piratasteam.blogspot.com/

Pipo ha dit...

jo tambeeeeee, jo tambeeeeeeeeeee soc un homenassssss,oooig mira tu! NO TE JOE !!! per cert ANONIM DE TORN, no es va tardar mes de 8 hores , exactament de bici es va fer amb 7 hores i 35', però com que ens sobraven collons i demés estris corporals.... varem decidir fer aquesta volteta per la vall d'Aro, perquè ens " apetecia " fer els 200 km. i punt, ames ames a mi, a mig camí en va venir ganes de cagar perquè en aquell moment vaig pensar amb tu, mira tu. Per cert conec invalids que son la hòstia, o sea que al lorito pito pito. au a10siauuuuuuuuuuu !!!

Anònim ha dit...

mitja de 28,5 no se.....

Pipo ha dit...

si seeeeee, si seeeee.........

Anònim ha dit...

vols dir que saps fer anar el contakm???

Pipo ha dit...

no en dubtis de que sempre que vulguis pots venir personalment a fer-me unes classes adelantades, perque aixi jo pugui ser mes professional amb el km. Em despedeixo amb una salutacio ben cordial ....