divendres, 10 de febrer del 2012

Noticies C.E. Escoleta Btt

Deu ni do quins dies que estan acompanyant aquest mes de Febrer, sembla mentida que encarà pugui fer mes fred del que fa, però segons diuen ara fa un moment al tv, aquest cap de setmana serà tant intens com ara fa uns dies. El senyor President Jordi Paradeda (Pipo) tinc entès que ha dit que aquest cap de setmana vol sortir si o si, veurem com transcorren els dies i si diumenge no fa gaire fred, els nois de la colla s'embolicaran en una altre sortida de muntanya com ens tenen acostumats, de ben segur que serà per a prop dels nostres contorns, ja que si es te que donar la volta per tema de fred, no ens agafi gaire lluny.

Ara fa uns dies vaig rebre una fotografia del nou i únic cadet de l'escoleta, em diu que esta estalviant per poder comprar la roba d'hivern de l'escoleta però amb la crisis poder tindrà que passar aquest hibern amb el que te. També ens recorda que el president i vicepresident utilitzaven aquesta roba al seu temps, i be la cosa no esta com per llença els calers i mes aquí a l'escoleta que te don la avantatge de posar-se el que vols, menys a les curses. Tot un crack.

Veient les fotos m'ha fet gracia, que envies dues per comparar, je, je, aquí les poso ... ejem espero que no li fagi mal a ningú.

Fins la pròxima, ah! avineu-vos a sortir aquest cap de setmana, je, je.
Josef.