dimarts, 3 de febrer del 2009

EL CAMI ROMA I ELS 3 PORQUETS

Dissabte com que no hi havia re mes a fotre , tres malalts per no dir altre cosa, a les 2.30 tarda que ja plovia prou, varem decidir anar a fer una volteta a veure si l'aigua era de veritat o no, i si veritablement era de veritat, po zi. Un cop verificat els senyors PereAixecolaputarodacomningufinsquemalafotu, en Googlewikilocsocunputucraktambeaixecantlaroda i un menda lerenda en Pipojonoaixecolarodacomellsperquemelafotomesforta, varem enfilar camí cap al radera del monestir i en direcció fins a enganxar el camí roma , per fer paradeta a les 5 fons , que no ragen ni ploguen, i en aquells moments , que ja plovia prou, comença a diluviar. Pos fale de puta mare, enganxem les bicis altre cop i com diu en google ¡¡ A mueeeerte !! guapiissim veien com els camins es convertien en rierols per moments, tant ja fets com trobant l'aigua en aquells moments baixant per davant nostre i fets una puta braga encara varem fer la paradeta del plàtan. faltaria plus, amb un paisatge fantàstic i fresc de collons. Un cop a l'alçada de la creu den Barraques i després de fotre voltes per aquella zona varem tornar a fer baixada per la part esquerra del camí roma , que estava molt guapo per fer baixadetes amb aquest dos sonats al davant , la veritat es que va de collons portar aquest dos al davant i veure com fant el gilipolles, tot esperant que se la fotin per poder acollonar un mica , nomes una mica , i ja amb el cul ben moll, enfangat i ple de sorra fins a dintre els calçots, no els de menjar, cap a casa , no fins arribar a la riera de Salenys per veure com baixava l'aigua de les gorgues i fer unes afotillos de torn. En fi uns 35 km. guapissims i molttt divertits . Segur que també els que varen anar a corre el diumenge a Bescanó també s'ho varen passar moltttt b je,je. Felicitats a tots els que hi vareu córrer, algun dia ens veurem. L'ESCOLETA. Aquí teniu un enllaç al resum del Gran Premi La Selva de Bescanó, en Nava us explicará una miqueta com va anar. Adeú.

5 comentaris:

Nava ha dit...

claro, claro, que solo me mojo yo no?? mamones !! haber cuando haya un descanso de curses, nos vamos a juntar y a pegar una "salidita" de esas que me molan a mí, mucha peña y muchos kilómetros. Per cer grasies, per les felicitacions, seño Pipo, jo el porto amb mi sempre a les curses.

Jordi Lopez Ramot ha dit...

feia temps que no em fotia a la dutxa amb el culot i el guinstoper enfangats (i aixo que anava sempre primer...), la rentadora s'hagues embossat Ah! i la propera aviseu-me del mocarro que em penjava del nas, que m'ho va haver de dir ma mare. Sortida Porkis total!! per repetir

Anònim ha dit...

De puta mare la sortideta i la companyia un luxe,sortides aixis em transporten a la infantessa altre vegada, arribar moll i enfangat a casa diguen als pares: es que no he vist la baaassaaa!!!! Pipo son 3 les fonts i no 5, encara que el dissapte semblava que n'hi havien 5000,ho dic perque la penya no busqui les altres, que n'hi mes d'un que tenen el massell pujat!!!!Apa siau!!

Unknown ha dit...

Hubo mucho rajao que no fue a Bescano porque llovia y al final se quedaron aqui para mojarse cerca de casa!! Jeje No faltaba agua? Pos toma 2 tazas!! Hasta prontooo

Anònim ha dit...

En Pera és el gafe !!! Si surto amb ell i hi ha núvols sempre plou !!! OJU AMB "EL PERA" !!!!