dimarts, 10 de febrer del 2009

CAMINATA A SALENYS I SORTIDA ESCOLETA BUCLE AMB WILLIHOP







De una passada fotrem el resum de la caminada amb en Nava per les nostres gorgues de Salenys de dijous i una mica de resum de dissabte amb l'escoleta amb btt.
Com cada dijous, des de ja far un temps , amb en Nava i qui vulgui acompanyar-nos, fem un bon entrenament de cames foten, a bon ritme, unes bones caminades i així variem i podem gaudir del paisatge que no gaudim quant anem en bici , sobre tot perquè si puges , vas amb els collons que et toquen la barbeta ajupit a sobre el xasis del vehicle en cuestio i si baixes , el que has de mirar es de no fotret l'hostia de torn.( preguntar al sr. Peresocelputureidelsgüilishopsambfinalfeliç ).
Be de dijous amb en Nava nomes puc dir que oooooooooooooohhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ( aixo es en plan isterisme pur ) etc etc. perque poques vegades podem veure les gorgues de salenys amb els seus salts d'aigua tant guapos com estaven la setmana passada , ja que far molt d'hiverns , que no far el que ha de fer i si far aquest, senzillament "PLOURE i FER FRED, COLLONS " com un hivern d'havans o sigui normal. Les vistes eren impresionants, llastima que la via ferrata estava una mica molla i era perillosa i varem dicidir fer el cami vora roques i anar pujant per el corriol, pero es igual, va valer la pena. Hos poso unes afotillos perque podeu disfrutar, sobre tot els que coneixeu la zona i per els altres perque veieu que tenim per aqui.












Referent a la sortida de dissabte amb l'escoleta , ens varem trobar en JordiGooglewikiloc, en Pere/a, en lluís, en Xavi jimeno, en Manel i en pipo mismamente per fotre un sortideta en plan Pipades , com dirien alguns, i es que d'aquesta manera no estabem lluny de casa , disfrutant de corriols tota l'estona, amb forces desnivells , bona manera d'entrenar canvis de ritme i passar-ho b, amb bones baixedetes . Tant es així, que el senyoret Pere, ens va deleitar, primer , fent una demostració de que la bici es mes forta que el sota genoll, si senyor, gracies pere, ara ja ho sabem i no tindrem que comprovar-ho , de totes maneres crec que no li va agradar gaire fer aquesta demostració de poder, perquè, quant la mosca collonera , disese den Google, li anava, diguem COLLONAAAANT jejejeje , en Pere li va contestar amb un to, diríem molest, ¡¡ TU CALLAAAAAAAAAAAAA , DEIXEM ESTAAAAAAR !! nomes es una observació meva , re mes ehhhh !. B, després d'aquesta demostració, ens varem dirigir fins a la zona d Panedes per fer corriols fins a la font de Panedes i continuar baixant per el corriol tant canyero que porta fins a la riera de Salenys , pràcticament al salt d'aigua entre les roques i així de pas, veien l'espectacle de l'aigua , menjada de platan i sant tornem-hi , no sense que el senyor Pere , altre cop, ens deleites amb una dels seus Willihops, de com s'acaba a l'aigua de cap i la bici en forma de roure trempat ( jo crec que era per ensenyar el dibuix tant maco que tenen les seves sabates de sota la planta del peu jejejejejejejejejejejejejejejeje me parto i me mondo, etc etc.) , total que agafem la via en pas i cap a pujar, per tornar a suar, un peaso camí que puja fins a dalt al puig dels lladres, des de ben be el mig de la riera de Salenys i tot seguit agafem allà dalt el corriol d'en Nava i en Pipo i cap avall per acabar una mica esgarrapat ( ara es una mica brut , però segueix sent guapo guapo ) i cap a casa , no sense fer una paradeta a casa pipo per deixar uns guants secs al Pere , perquè estava una miqueta moll i havia canviat molt la temperatura , cardava un fred d collons i començava a ploure altre cop. I colorin colorat tot s'acabat, no sense tornar a felicitar a tots els integrants escoleteros que varen anar a córrer a la cursa de la Selva com son en Nava , en Pep, en Dani, l'Albert i en Sergipenewo, felicitats a tots per haver acabat i deixar el nom de l'escoleta a dalt com sempre. L'Escoleta


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Haa senyor,senyor,quina incultura Pipo,no es diu un willihop,es diu bunny-hop,"bunny en angles vol dir tontolculo,i "hop" vol dir Pipo,es a dir que vindria a dir mes o menys: Pipotontolculo,ho he traduit d'un diccionari su juru per lancearmstrongmolrt!!!La sortida moltttt xula com sempre,vaig arribar tiesu a casa sort dels guants!!!!

escoleta btt ha dit...

jode como ta la peña, haber si es que voy a tener que venir pa arreglar el patio, que sesta sortando to cristo, aqui !! me sacu la correa y con la evilla, chaval, no me toques la novia, ke te partu !!

Pipo ha dit...

snif snif gracies nava meu . HO HAVEU VISSSSSSSSSSSST HO HAVEU VISSSSSSSSSSSSSSST el que m'ha dit en pera, si amb aaaaaaaaa, que passa eeeeeehhhh ? ja no parlare mes dels teu güilis hopes, au a cagar.

Richart ha dit...

Pere en que quedem , fas btt o triatlò? Ara que nedar al riu amb la rasca que fot, ole tus güeps.