dijous, 13 de setembre del 2012

CIRCUIT INFANTIL BTT CASTELL D'ARO FESTA MAJOR 2012

Dissabte passat es va dur a terme, un petit projecte que ja teniem el cap els de l'Escoleta l'any passat , ja que ens varen demanar si podiem fer una cursa per nens de btt , per la festa major de Castell d'Aro , a un lloc determinat i degut a problemes d'ultima hora ,
  no es va poder fer, però, ja varem començar a moure fils perquè aquest any no hi hagués problemes i a la vegada , varem aconseguir un altre lloc mes aprop del poble i que fos més pràctic, que el terreny
 de l'any passat ,tant amb infrastructura , per l'ho aprop que quedava del centre del poble , com per l'encant del lloc per fer les delicies dels nens.
 Va ser un recorregut molt i molt divertit en forma de circuit una mica pro , uns peraltes , uns dubbis, un saltet, escalonets, avituallament liquid, ombra a molt de tros dels circuit i a la vista de tots els pares i ben encintat perque fos super pro a ulls dels nens. Un dorsal i a fer voltes, amb un format no competitiu ?????
  .......... si siiiiiii , no competitiu dic, ¡¡ I UNA MEEEE !! els nanos tant de 4 anys com de 10 ¡¡ GAAAAAAAAASSSS I A FONDO !! els hi poses un dorsal i tothom per el seny. Que bé s'ho varen passar els nens, es va tenir que fer alguns canvis , a l'hora de fer les sortides, degut a que eren més dels que pensaven que vindrien, pero re que no es pogués solucionar.
 Un total d'uns 73 nens d'entre 4 i 10 anys , personalment un èxit, es varen trobar al nostre circuit provisional, que gràcies a tots els que varem col.laborar i al magnífic dia que varem tenir , encara va ajudar a que fos tot molt millor.
 Tots els nens varen tenir una mica de berenar i aigua per veure i una medalla personalitzada per l'escoleta amb la seva cinta de la senyera . Cal recordar que tota la festa era gratuita, previa inscripció una hora abans a la Plaça Poeta Sitjar.
L'ESCOLETA BTT, vol agraïr a tots els que varen ajudar , tant de la comissió de festes com d'altres clubs veins que van venir, així com al club de Santa Cristina D'aro i companys , com son els del MATXACUCA per deixar-nos els dorsals per la bicicletada. Si tot va bé, l'any vinent repetirem i mirarem de fer-ho, com a mìnim, com aquest any o millor . Siau, salut i a pedelar. l'ESCOLETA BTT.

2 comentaris:

Nava ha dit...

Content de com va anar tot, els nanos ho varen passar d'allò mes be i nosaltres també, no mes de veure com es divertien al circuit donen ganes de repetir, com dius el pròxim any una mica mes o igual que aquest any, per cert ... jo em puc apuntar ???, jejejeje.

Roger ha dit...

Crec que l'any vinent m'apunto jo que potser en aquest circuit aprovo l'examen :)