diumenge, 10 d’octubre del 2010

Passejada per la Ardenya i sortida d'agermanament amb el club Ayats

Be, avui en fet una sortideta per las contrades de l'Ardenya, Manel, Jordi, Pipo, Xavi, Angel y Nava, ens prepara-vam per una sortida amb l'in-certesa de si plouria o no. En principi a les nou del mati, feia un dia esplendid per la btt, i d'aquesta manera ens enfilavem per alguns camins de Santa Cristina, concretament la pujadeta d'en Lara, per variar, fins arribar a la V, per escalfar, no ha estat malament, però una vegada passada la pujadeta, em decidit pujar "lo puto mortirolo" pujadeta coneguda per molts i que ens ha posat a tots plegats, al nostre lloc. Fins aqui tot molt be, fins que han aparegut els famosos Ous de Reig, que ja últimament, comencen a ser "Boletus toca Ous", per que en comptes de portar Kamelbak, ja hi ha gent que porta la bosseta de turno. Pero güeno, passejada escoletera a ritme de Verano azul, recogint una mica de bolet per aqui i una mica per alla, fins que el grup se ha trancat, i l'Angel, en Pipo i en Nava han quedat sols, en Manel ha marchat cap a casa, per assumptes personals i els altres "dos", poder encara estan buscant bolets. Be, la sortida ha acabat vaixant el cami Roma fins a Sant Feliu, on em fet algunes fotos de la riuada, ja cap a les 12:30 del migdia em tornat cap a casa amb una ruixada guapa, guapa, arribant a casa com una sopa. Bona sortideta, escoletera. Per cert aquesta tarda, en Nava, a agafat els seus nens i "deixant la bici a casa", amb la companyia del seu pare, han passat una tarda esplèndida de recollida de bolets, poder no han agafat gaires, però han passat una tarda esplèndida.


L´altre diumenge ens varem reunir el grup Ayats i els de l'escoleta btt, amb tal de anar mirant una mica el que serà la cursa de la Copa Gironina, disputada a Sant Feliu de Guíxols, aquest dos clubs compartiran la feina, amb tal de que surti una bona curse i tothom pugi gaudir, del territori ganxo. La sortida va estar plena de gent quinze personatges ens varem enfilar cap a l'Ardenya, en companyia de tres A pike bikers, que ens varem fer companyia. Amb una bona quilometrada, varem poder gaudir d'un dia de btt molt guapo i amb una germanor superior. Ara nomes queda anar plantejant una mica el que serà aquesta curse, que cau al novembre, esperem gaudir de bon temps, encara, que l'Ardenya precisament no dona gaire por, si es en qüestió de aigua, de la fred ja en parlarem.

Noticia d´ultima hora, dos escoleteros varen corre ahir a la Copa Gironina a l'Estartit, deixem les seves fotos per que es vegi presencia escoletera. Gracies nois !!