dilluns, 26 d’abril del 2010

XV MARXA BTT CONCA DEL DARO

Segons ens ha pogut arribar a les oficines de l´escoleta, la d'ahir, Marxa Conca Daro, va ser una de les més dures dels últims temps, però també una de les millor organitzades fins a ara, des d'aquí, el nostre agraïment pel treball realitzat a tots els components del C. c. Daro i ajudes externes, perquè es pogués disputar aquesta gran marxa, un deu per a l'organització.

Els nostres components, armats fins a les dents, amb les seves millors gal·les, van fer de La Bisbal un nou poble per conquistar, els nostres més valerosos cavallers, es van dispersar per tota la marxa, perquè en cap moment faltés el color de la escoleta , Santi, Pipo, Mont, Jordi, Marc, Christoff, etc, etc, una infinita colla de escoleteros van desafiar la duríssima marxa, trobant en aquesta, una meravella de corriols, baixades i pujades interminables, i un final de festa enorme, amb menjar de totes les classes i beguda a mansalva.

Vam Poder veure companys com els Xavi`s, Xavi Conchillo, Xavi Gimeno, Xavi Gonzalez, aquests, encara que amb altres armadures, tenen el cor aquí, a la escoleta i per això vam mostrem les seves fetes, un gust poder contar amb ells.

Total, quina festa del Btt, ojala existeixin moltes més com aquesta, salutacions, i us deixem enllaç amb les fotos de Jordi Bautista, millor dit del seu pare, que des d'aquí agraïm també la seva labor, ja que d'aquesta forma, a més de poder gaudir de la marxa, també podem tenir un record, merçi Jordi i Pare, jeje.

Pd.-Esperem que David es recuperi com més aviat millor.



Si voleu veure més fotos aquí.

5 comentaris:

Marc ha dit...

Fua !
M'ho vaig passar de puta mare!
Un exemple a seguir per a futures marxes !!

A veure si algú apreta en Google d'una vegada que sempre surt rient a les fotos, quan fa la pujada del Pollastre, etc.

Per cert en Peter Konger ja és pare :)

Marc ha dit...

i un record especial per en Nava que segur que s'estava mossegant les ungles.

Xavi ha dit...

eeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii quin detallàs, em sento estimat, espero que no degeneri, em sap greu Pipo estic casat jajaja...

Marc com et passes amb en Nava!!

Xavi ha dit...

Ruta fantàstica, durilla??? que va!!!
Marc, en google l'hi vam apretar els cargols però em sembla que a mi s'em va passar de rosca.

Fins aviat.

Xavi ha dit...

Aquest cap de setmana hi ha alguna previsió de sortida???