dissabte, 17 d’abril del 2010

Feliç aniversari, Pipo.

Hola, sóc Nava, normalment no em sòl oblidar, però ... amb el que arrossego ... umm, ja que com m'he oblidat, diuen que més val tard que mai, doncs ... Pipo, moltes felicitats en el teu aniversari, espero que siguin molts els quinzes d'abril que passis juntament amb nosaltres, gaudint del nostre esport favorit, a part del de les dones clar. Passen els anys i segueix tan jove com quan teníem 18 anys, va fer el pacte amb el diable, això sí, la mala hòstia és la mateixa que el primer dia que va néixer, ja saps que el meu regal ha estat incloure l'escoleta a Facebook, que més que un regal és una putada, però bé ... gaudeix dels anys que tens, que ets jove i estas de molt bon veure, que m'ho ha dit la rossa, he, he, una abraçada.

6 comentaris:

Jordi Lopez Ramot ha dit...

Per molts anys Pipo!! Eres grande amigo!!!! :-) jej

molseta ha dit...

Felicidades campeon
molseta

Xavi ha dit...

Va te la canto:
Moooooooooltes feeeeeeliiiiicciiiitaaaaatss, mooooolllltesss feeeeliiii ciiittaattss a veeeeeure quaaaaaannn ennnnnnnssss convvvviiiideeees, mooollltteess felllicciiitaaaaats jajajajaja,...
Per molts anys crack!!!

ALGU ha dit...

Per molts anys!!!! cuaranta i...... ufffffff!!!!! i en perfecte estat fisic no psiquic eeehhh!!!! de totes maneres felicitats amigorllll!!!

RADIALMAN ha dit...

felicitats CEBOLLINO

Marc ha dit...

Felicitats pressi!