dimarts, 13 de gener del 2009

L'ESCOLETA VA A VEURE A LA DIVINA PASTORA I A LA TITA NEGRE

els carcaixells

tota la colla



Començo posant aquesta bonica taronja desfullada mmmmm , perquè em sento romàntic au, i perquè veieu que soc capaç de fer amb una taronja eh eh eh i a tot això que collons volia explicar.............. ah si lo del diumenge .
Diumenge ens varem trobar una bona colla d'escoleteros i uns bons amics de Sant Feliu de Guíxols per fer una sortida com cada diumenge, faltant aquesta vegada el nostre amic i company en Nava que va anar a Demasiadolimpio de la selva a representar a l'escoleta , sense oblidar-nos dels també escoleteros i companys en Molsa, en Pep i el nostre avi l'Adrià que com sempre ens far quedar moltttt b, aaaaaaaaaahhhh i com noooooo al nostre superpenewoelitepulsometrequemelacascomentresentrenodesobratquevaig,que va fer una gran classificació. B nosaltres ens varem enfilara des de Santa cristina d'Aro en direcció a Sant Feliu , començant per pujar pel camí roma per fer les delicies de vistes i practicar una mica de tècnica, ja que el camí se les porta , però que colloons que es molttt maco, i continuant per la vora de la carretera de tossa fins a enllaçar per pujar per un camí fins A la Divina pastora i tot seguit fent corriols molt macos a la vora del passadís fins a arribar a un lloc paradisíac com es el mirador . Mengem el plàtan pertinent, afotillos de torn amb collonades de torn, amanitzat amb acudits suats pero caxondos, a càrrec dels senyors Pere/a alies Faigelquevullasobrelabicimenysquantmelafotu i en Jesusseguiumequeconecelcamiostiameperdut i santornem-hi cap a la creu d'en barraques i en direcció a baixar els Eucaliptus per a mitja baixada agafar un corriol molttt tècnic a l'esquerra anomenat el Corriol de la Tita Negra ( preguntar al sr. MOI's ) guapo guapo de veritat per qui li agradi els corriols tècnics de veritat i amb unes magnifiques vistes als nostres Carcaixells, fantastiques montanyes enrodonides i dibuixades per el pas dels anys i el vent, ( oohh que maco m'ha quedat ) i de tornada per el golf fins a santa i fins a acompanyar als de Sant Feliu i de tornada en Riki en Pipo i en Manolito varem fer una mica de corriols del caixa Girona de sant Feliu en direcció a castell d'Aro i cap a casa. En definitiva bona sortida amb un magnific dia de cel blau com la cara d'en Pere/a com cau ( rodoli rodoliiii ) . Us deixo unes afotillos de record. L'Escoleta.

8 comentaris:

Nava ha dit...

ummmm !! estas son las salidas que me molan, cuanta peña, que si paradas haber el mar desde un paisaje bonito, que si paramos a comer aqui, que hay muchas hojas para el culete no se refrede, uy, uy, por cierto el pere/a estava?? jeje, nos vemos el domingo, chau,chau.

Anònim ha dit...

Bona sortida amb bones fotos i bona companyia, d'aquelles que fa recordar de perquè practiquem aquest esport. Pipo la doble Gary Fisher mola eehhh!!!

Anònim ha dit...

Buenas, us fem saver que al facebook també teniu informació sobre el món de la bicicleta de muntanya.
Busqueu per xavig@cdgir.com, o als grups TEAM BICICLETES ESTEVE.

Fins aviat.
Xavi Gimeno.

a pike bikers ha dit...

A que no sabeu perque aquest corriol tan tecnic te el nom de TITA NEGRA...salutacions molt cordials

Anònim ha dit...

ostia macavity es que si ja era guapa, ara amb les peaso de llantes que hi has cardat, es que se surt.

evidenment narcis, el pertinent tiu amb la ostia pertinent sabra perque si li diu tita negre jeje .
Salutacions per tots

a pike bikers ha dit...

Voleu quedar el diumenge per fer una sortida tots plegars...???

a pike bikers ha dit...

OK. Demá parlaré amb els meus col-legues a veure que els hi semble...ja et diré alguna cosa...adeeeeu.

a pike bikers ha dit...

Em sembla que ho aurem de deixar per un altre día...en hi ha algún que diu que 90km. son masses per fer en un matí...sortirém a les 9´00h. de la BP de Sant Feliu amb la gent del Montclar...sembla que farém la ruta de Tossa. Si voleu us hi podeu apuntar???...Salutacions
NARCIS