dissabte, 7 de juny del 2008

UNA MICA INDIGNAT





Avui miraré de fer una critica tant a nivell d'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols com de la gent de santa cristina d'Aro que va a passejar el seu gos de torn per la zona del suro de la creu.
A sant Feliu, en el seu dia, vaig fer una felicitació oral a mi mateix ,felicitant al ajuntament per aquell racó de dalt al davant de la benzinera BP, molt maco, tant a nivell de bosc, com del corriol, amb les seves faroles, voreres, quelcom de flors i el roquetam de torn per allà el mig,que queda guapa tot sigui dit de pas, etc ,etc, total que s'hi varen gastar una pasta que t'hi cagues. Peró esclar això s'ha de cuidar,segar de tant en tant, però no d'any amb any, sinó no hi fotis re, i tots tant contents ¡¡collons!! total que re de re i ames ple de merda, perquè esclar com que l'herba ja ho tapa tot, dons tot deu allà a fer-hi de tot i au ja ho netejarem un dia d'aquest.Dona la casualitat que el dia que vaig anar a fer les afotillus, dons mira miracle, l'endemà es va netejar una mica, però una mica perquè no es va fer polit ni re de re i amb quatre gotes que han caigut ja torna esta igual, ah, per cert!! la merda no es va reculli( això ja porta una mica de feina i com que no es pot fer amb la maquineta de torn ( uiiii m'embrutire, oooiigggg!! ). Siusplau ajuntaments, si feu quelcom maco, cuideu per el menys el que val tants de diners,que a mes far maco l'entorn.
Punt i a part es el que vull dir, de la gent que va a passejar els seus gossos al bosc del suro de la creu i per tot el carril bici des de Santa Cristina fins a Font Picant. Senyors i senyores , tenir un gos es molt maco i fa companyia, es un bon amic i per ells es fa el que sigui, però també inclou recollir la MERDA que ells pobrets ho fan allà on poden,que, segons la llei,les papereres per gossos (ja podrides de no fer-les servir) i la consciència pròpia de cadascú, hi son per alguna cosa, ja que es clar si jo vaig a passejar amb el meu nano i li ve de gust fer una bona cagada al mig del bosc del suro o del carril mentre passeu vosaltres, poder amb direu quelcom, perquè es una porcada, però en canvi el gos no fa cap porcada, això es una cosa natural, si natural si, però per això es va fer la llei que es portes la bossa de torn, es recullis i es fotes a la paperera de gossos o qualsevol i així tot estaria mes net i jo hi tothom, no tindria, quant vaig a passejar amb el nano i la dona, que anar fent saltets perquè estar tot ple de merda per tot arreu ( i no exagero ). Nomes amb una mica d'educació ( que estar bastant esgotat això ) tot seria una mica millor per tot-hom. Espero que això ho llegeixi algú que vagi a passejar el seu gos per aquesta zona i pensi que el que dic, potser tinc una mica de raó. PIPO
AU ESCOLETEROS , FINS AVIAT . L'ESCOLETA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Diuen que tots els camins van a Roma, peró a St. Feliu de Guixols el més cert és que tots els camins van a la MERDA!