dimarts, 3 de juny del 2008

TRAMUNBIKE 2008


Pipo, prepara a la bestia per representar a l´escoleta ath a la Tramunbike, com no aquest any es en Nava, en Pipo com a mentor d'en Nava (Mentor:Professional amb experiència que transmet els seus coneixements a una altra persona menys experimentada, sensey=mestre),a preparat a consciencia aquesta massa de carn y muscle per deixa l´escoleta com es degut, y us preguntareu per que a l´escoleta ath, pues a la l´escoleta ath per que ja tenim al putopenewoooo y a Riki que van com a representants de l´escoleta elite, en Marc García y en Google van a fer-se unes palletes, com a representants també de l´escoleta elitemichelen. També sabem que el nostre representant d´Andorra l´Eduard també participara, com a Giri de l´escoleta també li desitgem sort. Ah i el Senyor Mont que aquesta vagada a dit que vol acompanya algú, (Nava: yo me lo pido)A tots Molta Sort i no oblideu de sortí sempre amb un plàtan sense cascara dintre el cul farà que sigui una carrera mes ben lubricada.

Dimarts,3 de Juny
Avui em estat entrenat al caixa girona de Sant Feliu y es clar en fet un entrenàs, cal dir que també em fet unes afotillos, que han servit per entrenar series ja que no i avia collons de que sortissin be y en nava a fotut 15 series per cada foto, be volem deixar dit que em tingut molt mala llet aquest cap de setmana amb les pluges i ens a cardat el viatge a Olot, però tranqui pibe, per això deu va esco-gir més dies al any, tornarem.

Nota d´en Nava: El meu amic y company Pipo, aquest any no pot vindré per problema sexsuals... digo dolors al jonolls, però el pròxim any vindrà amb mi a passar-lo molt rebé. Queda escrit i lubricat.


www.bttfornells.com/tramunbike/index.htm


L´escoleta del btt

2 comentaris:

Anònim ha dit...

snif, snif, snif, me emocionat de llegir el que el meu alumne mes avantçat i queda clar EL MES AVANÇAT PER DAVANT DE MOLTTTSSSS ha escrit de miiiiiiiiiii. A part us desitjo a totes les integrants de l'escoleta tant atl, com elits, com acompanyants que tingueu molttte sort diumenge a la tramonbique AU SORT I FORÇA AL CANUT

Anònim ha dit...

ni els altres anys ni aket tem vist a la tramun una llastima sort de lenterramorts(nava)ke esta entrenant durament per akest esdeveniment de tant alt nivell nomes reservat als mes valents.salutacions a tots els integrans de lescoleta fins diumenge.