dijous, 3 d’abril del 2008

L´ ESCOLETA PRESENTA EL TROFEUS ACONSEGUITS AL 2007

Be, com farem cada any, d’ara endavant, esperem que sigui a principis d’any, presentarem tots els trofeus aconseguits per els components de l´escoleta.

De moment, tenim 4 corredors que han guanyant trofeus aquest any, el primer Sergi Boix (alies.... Superpenewoopulsometrodoctorlosetododeeliteetcetc) encara no tenim disponibles les fotos dels trofeus, es veu que son una pila y el mes segur, es que necessitarem un apartat especial igualment quant estiguin en la nostra disposicio ja les posarem, disculpas “doctorpenewoooooo”.

El següent el nostre amic Jordi Paradeda (Pipo) que aquet any s’ha sortit i a aconseguit dos trofeus, un com a 3er classificat local a la copa Gironina de Castell d´Aro, y Copa Federació Catalana Ciclisme al mèrit de aconseguir la 18º posició a Master 30, “ahi queda eso chaval” aquí teniu una mostra dels trofeus. La planta del mig de la foto es el prestigiós trofeu “2 º mariquita de Castell” on en Nava li va guanyar el primer premi, encara que va ser molt dispotat.

Seguidament tenim a la bestia l' Antoni Navarro, collons qui es aquest, així (en Nava, o en Naves, o en Toni Navas, etc ), aquest si que s'ha desmarcat aquest any Copa Federació Catalana Ciclisme al mèrit de aconseguir la 17º posició a Master 30, per cert i havien a prop de 60 corredors inscrits “nos ta mal”, seguim 3er classificat absolut al III campionat de petanca del Ceip Vall d´Aro y medalla per aguantar las boles durant mes estones que ningú sense tirar-les y com no “1º premi a mariquita de Castell” amb una orquídia de premi. A trencat esquemes aquest en Nava. Aquí teniu els trofeus.

Fotos Pipo y Nava desprès de guanyar el premi mariquita Castell.

Y com no, des de l’altra part del mon o potser, des de l´univers ,el nostre gran escoletero Santi Betrian (aqui mas matao) i tothom es preguntarà: qui es ? pos ni mes ni menys que en Santi (el Mosso) home que poder a trancat tots els esquemes de l´escoleta però que l’estimem moltttttt, y com no podía faltar aquet any amb el prestigiós Trofeig de 1e Classificat de la Volta Curta d´es Pollastre, axó te molt de mèrit i sabem de molt bona tinta que aquet any tornarà per el premi. Aquí deixem mostres de la entrega y del trofeu.



Si teniu trofeus aconseguits al any 2007, però “ojito” que siguin legals, tots aquets representats aquí son legals els de mariquita de Castell també, participaven 2 y nomes i havien 2 premis, ens envieu al correu escoletabtt@hotmail.com les fotos y com varen eser guanyats i els posarem el mes aviat possible per tota l´escoleta. “Besos guapas”.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Kina afoto tan tendre les dues papellones estic plorant de la emocio

Anònim ha dit...

aquest el mosso es a per tot. Collons !!

Pipo ha dit...

La veritat es que estem hermoses, si. Quant es te porte es te. Au i que hos donguin. mira que ni ha d'enveja eeeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

Aqui el mosso.....ja era hora que pensesiu en mi....Gràcies...ara estic entrenant......tornaré......

Anònim ha dit...

PRRRFFFFFFFFFFFFFFFSSSSSSS!!!!!!!!!ja te dijo yo que aixo no es serios i a mes mes el mosso entrenant,si es que me parto y me mondo!!!! agur.

Anònim ha dit...

posss no te partas tanto ni te mondes......que el que fa el que pot, no està obligat a més..............el mosso

Anònim ha dit...

Nava empieza a venir ke estos son mas aburridos ke .....................
¿No sera ke estas entrenando a solas con el super m................................?

Anònim ha dit...

guerraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo ja he peredutmnbsmfnsdkhbvljdf la contasdl kjnsdlkjf de les copessshhhsssdsdse del 2007 ... pppppppppfffffffffffffffffffffff....

Nava ha dit...

El Santi será lo que será para cada uno de ustedes pero nadie me dira que no bate records, la primera vez que lo pongo y se bate el record de comentarios, este tio lo gana todo chabal. jejejeje!!!! cz

Anònim ha dit...

pos jo tinc una copa de con era petit . me la posareuuuuuuuu ? porfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa