dijous, 17 d’abril del 2008

Ja "huele"

En fa de temps que sentim per fonts properes a l´escoleta que dos homes importants de les contrades gironines en el mont de la bicicleta com son en Joan Esteve y en Pere Carreres, tenen un "pique" el cual consisteix en fer una simple carrera de muntanya i veure qui es el que esta davant del altre,el premi es un sopar de clova, "ai queda eso", fins aquí tot molt be, però ..... la gent del voltant ens demana a la escoleta que aquest escrit serveixi per no tenir que esperar que la carrera es celebri al temps de las olimpíades que li posin un parell i la facin Ja!! per que Ja "huele señores", Ja "huele".
L´escoleta intentarà estar present amb aquesta cursa i desplegar tota la informació disponible per que aquest "pique" sigui lo més emocionant possible dintre de la esportivitat. Des de aquí desitgem sort als dos personatges i que guany el millor, encara que s'oposem que els dos al final es cardaran el sopar de clova com dos bons amics.
Encara que nomes pagui un clar, jejejejeje!!!!!

Us deixem vídeo de la firma dels corredors:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En Joan a la foto sembla dopat, no?

Anònim ha dit...

joer si huele............pero em sembla que son una mica covarts....ese el de los hierrossssssssssssss

Anònim ha dit...

Trovo a faltar un reconeixement a favor del reporter que va estar molt atent i va poder enrregistrar aquestes imatges.
Felicitats Xavi.!!!


Moltes Gràcies. Xavi.

Anònim ha dit...

per fer aquest pique podrien posar-se el nouuuu equipament blanc o groc o vermell o ...... be conque ni ha per escullir,vosaltres mateixos. au que guanyi el menys torrecollons.