dimarts, 11 de març del 2008

TROFEIG CAIXA GIRONA 2008 (1ª CURSA TORROELLA DE MONTGRI)

Bon día pel ciclisme, carrera organitzada per el club Ciclista Baix Ter, molta participació aprop de uns 350 participants, la jornada començava amb els nervis clàssics de la primera cursa, y mes si tothom te que agafar el dorsal, inscriure’t, etc, etc. Molt de retràs en totes les curses, degut suposem a la organització de la federació, molta lluita per agafar una posició a la sortida y be els nervis de se la primera cursa.

Pel que fa a les curses, la cursa de elit/sub23 va se dominada per Marc Trayter (ECP Tau) davant de l´ Oriol Morata (Inpanasa) i Ismael Ventura (Ambisist), els tres següents varen ser 3 corredors de Bicicletes Esteve, David Molinero, Josep Almendros y Xavier Vinyas. Amb aquesta cursa es va mantenir un promig de 21,98 Km/hora als 25,800 km es quals contava el recorregut de 3 voltes, el que ens diu que el recorregut era molt ràpid, molta sorra y pedregós (el promig es dels de davant esclar).

A la cursa de Juniors/Master 30 es va imposar Josep Caldas (Medina Llagostera) en primer lloc, seguit de Pere Sanchez (Bicicletes Esteve) y Jordi Hurtos (Btt Begur), la escoleta feliçita a en Pere Sanchez per aquet 2º lloc aconseguit. El nostre amic Manel Satue (Platja d´Aro) va arribar en dotzena posició, acusant unes molèsties a la esquena de les quals estem segurs que es recuperarà y tornarà a deixar el podi ben alt com sempre. En el lloc 25 es va classificar en Pere Matmitja (Bicicletes Esteve) també amb problemes gripals, els quals no li varen impedir poder almenys puntuar per la classificació.

Els nostres amics Enric Gracia y Marc Maso (Platja d´Aro) 39 y 40 desitjar-los un bon caixa girona.

Cal dir que el nostra company sortit de la escoleta, el nostre campió, va tenir la mala sort de caure y fer-se mal, tinguen que abandonar a la segona volta, Sergi Boix (Bicicletes Esteve), confiem que aquest mal començament sigui el contrari durant tota la temporada, des d'aquí, ànim campió.

El promig d'aquesta cursa de 3 voltes va ser de 19,24 km/hora.

A la cursa de Veterans/Cadets/Veterans 50/Elit femin/ etc. es va imposar Fco. Javier Salamero (Ambisist) segon Jaume Estañol (Cibertel) tercer Agustí Martinez (Impanasa), la primera elit fèmina, Cristina Mascarreras (Conor Camping la Siesta) el primer de Cadets va ser Adrià Noguera (Ambisist), l'Adrià Basch (Bicicletes Esteve) va entrar en la sisena posició.

Felicitar al nostre company de escoleta Adrià Bernabe (Bicicletes Esteve), que sense entrenar es va presentar y va acabar quart en la seva categoria de V-50, el día que entreni serà imparable, visca l´Avi!!

Promig de la cursa de 2 voltes de 19,44 km va se de 17,200 km/hora.