dimarts, 4 de març del 2008

COPA LA SELVA .MEGACURSA DE SANT HILARI

Com be poso en portada, la cursa va ser la mes dificil de tota la copa de la selva i que ames ames soposa doble puntuació degut a la seva duresa com he esmentat. Era una cursa que tambe es podia fer corrent en plan maratho de muntanya, o sigui que tela tambe, un parell de collons per tots els participants. Com ja era de soposar no hi varen anar tants de competidors com en altres curses, ja que tothom sabia es que els hi esperava. La cursa tenia un recorregut de molta duresa tant pujant, moltes pujades es tenien que fer caminant i aixo amb la bici ja te tela i les trialeres de baixada tenien molta perollisitat, ja que eren molt prononciades i amb un terreny molt irregular i al estar molt sec encara ho feia molt mes perillos, es per aixo que hi varen haber moltes caigudes. Tambe cal esmentar que una manera de veure la duresa d'aquesta cursa es que hi varen haber molts de ciclistes que normalment ni se n'enteren en cada cursa dons que aqui varen patir seriosos problemes de rampes i caigudes i tot aixo amb un promig de 11 km. del guanyador que va ser en MORATA que no es moco de pavo i va tardar en fer els 42 km. 3:48 quant normalment ho podria fer amb molt menys. Tambe esmentar que molt corredors es varen perdre perque no estava ben assenyalada i la veritat amb una prova aixi encara hauria de estar molt millor les marques de tot el recorrregut, tot aixi nomes veure el temps del primer amb altres corredors de la part alta veiem les diferencies abismals d'altres curses. Com sempre el nostre SERGI " doctor penewooo" va fer una destacada cursa quedant el 25 de la general, indicant tambe que va petir moltttttt i que, el que li feia passar millor l'estona, era pensar amb els seus mestres i companys de l'escoleta que tantes i tantes estones de btt ha passat amb ells. Gracies Sergi per aquestes paraules, no esperavem menys del nostre alumne mes adelentat. Que n'aprengui en " super Google " date por enterao salao.

1- oriol morata 3:48 hores i minuts
2- christian collados 3:53
3- xavier viñas 3:56
5- josep almendros 4:07
16- miquel colomer 4:49
25- sergi boix 5:06
fins a 90 corredors classificatas
Au fins la proxima que sera ja la copa " el caixa girona. " de Torroella montgri

2 comentaris:

Nava ha dit...

desde aqui felicito a mi compañero de "equipo" sergi superpenewooo, por que hay que tenerlos bien puestos para esta carrera y además acabar tan bien como acabo, haber si un año de estos tengo los santos cojo.... de presentarme.

Anònim ha dit...

Menos palabrerio y haber si l'escoleta nos apuntamos un tanto en una carrera y nos presentamos unos cuantos y desmostramos de que acero estamos hechos joder!!!!!!!!