dilluns, 24 de gener del 2011

Diumenge de Tècnica

Sense dubtes, gran sortida pels voltants de l'Ardenya, a les 10 del dematí amb un Pipo adormit i la resta dels 16 alumnes que pertanyen a un referent de clubs al mon ciclista del Baix Empordà, que com sempre si voleu anar a veure qui eren, us deixo la direcció del bloc TotSuma i podreu fer un repàs a tothom que va assistir i edemes el recorregut molt be explicat per en Xavier (aquest actuà com a corresponsal de l'escoleta). Be, com deia, sobre las 10 varem sortir per realitzar una sortida en honor al senyor Juan Duran del Radikal Bikes, gran amic del C.E. Escoleta Btt i en especial den Pipo i un servidor (Nava), ja que fa molt de temps que es coneixem, gracies a la bicicleta i guardem una amistat molt guapa sempre que ens veiem.
Cada dia en som una bona colla, ara fa setmanes que no baixem dels quinze escoleteros, deu ni do, no ens importa, per que edemes, es passa un rato molt entretingut, ja que pots parlar e intercanvia experiències varies, cosa que fa el trajecte mes variat. Personalment, a mi en va molt be, axis no pateixo el cops de cor que tinc que rebre cada vegada que tiren els homes forts del grup, axis em puc quedar sempre al darrera i dosifica les forces amb tal de poder acabar el mes enter possible la ruta, no estem per gastar cartutxos i després demanar el temps per anar-me a casa rebentat.
Com sempre, gran sortida corriolera i plena, aquesta vegada, de un entreno mega tècnic, que de tant en tant be molt be per no perdre aquesta, i de pas enfortir una mica els braços de alguns que no estan gaire acostumats.
No mes que esperar que el pròxim diumenge desfruitem tant com aquest i de la bona companyia dels amics de l'escoleta. Una abraçada per tothom.


3 comentaris:

Pipo ha dit...

quin gran dia que ha sigut, la veritat. MTB autentic ,m'encanta l'ardenya. Fins la proxima companys, la setamana que b, farem ardenya tambe, au !!!

JOAN DURAN ha dit...

Hola nois:la sortida a estat collonuda i la companyia encara mes i la amistad que i a amb aquest 2 individuos(PIPO NAVA)es encara millor sense deixar de banda als altres,suposo que me aureo de aguantar mes sobint,fins aviat escoleteros

Nava ha dit...

Cap problema ja saps que estem per el que faci falta, en qüestions de bici, es clar, je,je,je, cuidat Joan i ja saps, per la pròxima farem una de llarga distancia, per anar agafant fondo, tantes pedres de l'Ardenya al final passant factura ... a la bici es clar. Una abraçada.