dilluns, 31 de maig del 2010

L' escoleta fa una grandíssima actuació a la Tramunbike XII

A falta de dos quilòmetres per acabar, cares desencaixades creuant un riu amb una forta corrent, dos companys escoleteros, desgasten els seus últims esforços per concloure aquesta grandiosa marxa, això .... és ..... Tramunbike !!!!!!

L 'escoleta com sempre a primera línia de graella, no per que vulguem sortir i posar-nos els primers, és per si de cas no sortim a les fotos que almenys sortim al principi.

I aquí dues fotos que deixen clar que el nou mallot de l'escoleta va causar estralls, només cal mirar les cares d'emoció de la gent i el monstre de l'aigua que li volia treure el mallot al Molseta!!


Tramunbike XII

Aquest diumenge es va presentar la XII Tramunbike, amb una participació molt àmplia rondant prop de quatre-cents participants.

A les nou en punt es donava la sortida d'una marxa que serà recordada per la seva duresa i la seva exigència tècnica, ja que aquest any el trajecte presentava un nou enllaç, aquest aproximadament a principis de la meitat del recorregut, amb el sol ja present en el seu màxim esplendor, es feia una accessió que va fer les delícies de les ja conegudes rampes en més d'un corredor. La marxa en la seva totalitat brindava una experiència a poc abast de qualsevol corredor, ja que, a més d'estar molt ben marcada, presentava uns avituallaments molt complets i ben situats, el que facilitava les coses als corredors, sobretot en el tema deshidratant.

Corriols i més corriols interminables, barrejats amb una tècnica asfixiant, i unes baixades dignes de qualsevol amant de la btt, fan de la Tramunbike, una de les millors marxes del panorama català i una experiència inoblidable per a qualsevol aficionat a aquest esport. A l'organització, per part del nostre club, un 10, amb tot mereixement, en tots els aspectes. Molt bona feina senyors, Ole!!



Participació de l´Escoleta :

Diversos casos van donar lloc a que es notés que l'escoleta es presentava per primer any amb tots els seus fitxatges de la temporada, hem de dir que van faltar algunes estrelles, però en general estàvem tots. Aquest any el president formava part de la comitiva que va partir cap a la Tramun, a les 6:15 del matí sortíem en direcció Girona amb uns amplis nervis per no saber el que ens haurien preparat per l'edició d'aquest any, a més, sabent del nou sector sorpresa, més encara ja que presentava uns quants quilòmetres més, i això a la Tramun és parlar de coses grans. Tots complim amb l'objectiu d'acabar la Tramun, només un company es va quedar a l'Hostal del Fang, per alguns problemes tècnics, però en general un 10 per tots.




Aquest any hem arribat a un 30 lloc, Jordi López a pujat el llistó i de quina manera, posant a l'escoleta entre els primers de la classificació, un senyor resultat que des de l'escoleta ampliem perquè se sàpiga, ja que és digne de cridar el resultat aconseguit, per treure's el barret.

30 -- Jordi Lopez Ramot 4:12:33
58 -- Jordi Mont Fernandez 4:26:58
108 -- Antoni Navarro Garcia 5:06:16
109 -- Jordi Paradeda Gotarra 5:06:18
194 -- Santi Betrian Garcia 5:56:53
201- Albert Riera Batlle 5:59:36
Retirat .- Narcis Conchillo

Per part de la direcció del club ens agradaria que si algun participant de l' escoleta, volgués expressar el seu relat sobre la carrera o dir algunes paraules, ens ho feu arribar per poder saber les impressions a nivell personal, i poder posar-les en el blog, gràcies.

Aquí trobaràs tot el relacionat amb aquest tros de marxa.


A la Tramunbike amb molts d´amics!!!!

8 comentaris:

Xavi ha dit...

Felicito a tots els membres de l'escoleta per la seva cursa inaugural! Us heu estrenat amb una cursa de luxe, AUTÈNTIC BTT!!!

Txema ha dit...

Felicitats Escoleteros!!! Gran marxa BTT per entrenar-vos!!! Encantat de coneixe't PIPO, han set nomes unes paraules mentre pedalavem, pero ja m'he adonat de quina pasta ets....bona gent a l'Escoleta!!! fins aviat!!

Marc ha dit...

FELICITATS A TOTS !!

Em sento orgullós d'explicar que els meus amics van anar-hi i van deixar el llistó tant alt.

A partir d'ara seguiré una nova tècnica d'entreno que es dirà JordiGoogleHemMotivaINoPensoPararFinsQueElPuguiSeguir(.com).

Salut !!!

Paco ha dit...

Molt be Escoleteros....!!! Heu deixat el pavelló molt alt..!!!
Sous grans..!!! i no només en alçada..!!
Btt en estat pur, i bona gent per fer-lo..!! Fins aviat.

albert ha dit...

Jordi lopez con un par

Txema ha dit...

Ei Pipo, doncs si que tens raó, ja tarda aquesta ruta junts, per aquí o per allà, pero s'ha de fer que segur que amb vosaltres m'ho passaré molt bé. Com que treballo alguns caps de setmana, digueu-me amb temps el finde que ho voldrieu fer, per poder-ho lligar. Fins aviat btteros!!!

Pipo ha dit...

si senyor, gran cursa de tots i felicitat per tothom . Bon estreno de l'equip , en una de les marxes mes impressionants que hi ha a tot l'estat, sinó la mes.

Anònim ha dit...

en aquesta vida hi han Homes, homenets i cagamadurries, A l´escoleta tot son homes la resta vos mateixos. VISCA L´ESCOLETA BTT