dilluns, 10 de maig del 2010

Felicitats a tots !! Terre de Remences acabat !!

Avui, immediatament després de saber els resultats aconseguits al Terre de Remences, tant el president com el vicepresident amb una reunió aquest dematí amb caràcter de urgència, han ressaltat el enorme orgull per el resultats aconseguits per els escoleteros a la marxa de mes prestigi de les contrades Gironines, felicitar dons a tots el integrants de la escoleta que han format part de aquesta marxa.
Menció especial per en Marc Garcia que ha portat els colors de la escoleta el primer any de fundació de club, fins acabar els 175 km que tenia la volta llarga, amb un temps molt aprop del diploma de plata, no mes per segons ens em quedat sense plata, però tenim bronce, que nos tamos tan mal !!!!
Per l'altra banda comunicar que el nostre guerriller Lluís Gonzàlez, no va poder assistir per problemes a la esquena, llastima per que teníem un or assegurat, ... umm ... glups ... al menys es el que pensem, jeje.

Volta llarga 175 km
Marc Garcia Lloveras amb un temps de 6:46:43 posició 567 (plas, plas, plas)
Volta curta 95 km
Jaume Cebria Arbat amb un temps de 3:13:36 posició 589
Christophe Batlle amb un temps de 5:01:52
Natàlia Casas Güell amb un temps de 5:02:08

Cal destacar que en Chistophe va disputar el esprint a la seva dona, ja parlarem amb ell, i en Jaume, umm, es veu que va acabar tota la curse amb el plat gran i després diu que no entrena, ja, ja !!

Voldríem fer menció especial per dos amics de l´escolteta i "futurs fixatges", la femina Josefina Masferrer Felip que amb un temps de 3:37:36 va assolir la cinquena posició de la volta curta amb feminas, i per en Xavier Conchillo Roca, que encara que va intentar acabar la llarga, va desistir per motius personals per acabar la curta, amb un temps de 2:55:53, que esta molt i molt be també, felicitats per tots dos.

Res mes, dir que l´escoleta esta entrenant a tope els caps de setmana, per poder seguir a tots aquest cracs de la bici, sense anar mes lluny 70 km de muntanya dissabte des de las tres de la tarda fins les nou, imaginat el perfil, jejejeje, fins una altre !

Web Terre de Remences.

5 comentaris:

Xavi ha dit...

Merci cracks, l'any que ve la llarga encara que nevi, jajajaj...

Entrenant a tope?? L'altre Xavi m'ha dit que us tenia que esperar tota l'estona. Uuuuaaaaaallllllllla!! Se va montar un follón que no sabe ni doooooooonde sa metio!!

Marc ha dit...

Merci junta directiva!
Felicitar a en Xavi per fer aquest temps decidint a la meitat que anava a per totes a fer la curta. Devia volar !!

I com no ... FELICITATS FINA !!! Quina campiona nois, de les poques persones que va voler donar 1 relleu anant cap a Ripoll (eh Fina?). Estic superorgullós d'haver pogut ajudar-la :DD

I a tothom que va venir MOLTES GRACIES per fer que em sentís enmig d'una festassa!!

És per mi un honor anant com han anat aquests darrers mesos arribar a la casa vikinga de l'Escoleta a on ningú porta un casc amb les banyes mirant cap avall, obrir la porta i trobar-me els meus companys esperant-me sentats a taula, en silenci, mirant-me, penjar el meu escut a la paret després de la batalla, sentar-me a taula i mirant-nos als ulls i aixecant les gerres de cervesa dir als Escoleteros ... JA EN TENIM UNA ALTRA!!! VISCA L'ESCOLETA !!!!

Nava ha dit...

Xavi Conchillo, Mae mía como esta el patio jejejeje, tuuuuuuu si dile a tu colegi er Xavie, que abandono cuando solo habíamos empezado a calentar ok? si no que se lo digan a Jordi Google, que acabo echando votos para irse a la mili antes de seguir con los senseis del btt, guerra !!!!!!!!
Marc, ya sabes que almaceno mi hacha de doble filo guardada solo para las grandes ocasiones, ahora mi hijo ya la esta lubricando con aceite de ardilla puesta al sol, eso quiere decir que falta poco para que la emplee, ya sabes, por lo demás enhorabuena por sentirte tan y tan feliz, cosa que en ti es más que normal, pero cuando lo expresas de esta forma aún haces que me emocione. Collons !! Molt be Marc !!

Xavi ha dit...

Marc tiu que t'has pres, què diuuuuuuus de la casa vikinga... esteu tots ben petats jajajajajaj... yo esssss quee me deshorino!!!

Natàlia ha dit...

Gràcies per les felicitacions!

Jo per la meva part, només volia acabar-la (no podia aspirar a més) i ho he fet, estic més que contenta, després de que el màxim de kms que havia fet a la meva vida, eren 70 i fa només un mes! Per tant, ara ja m'he estrenat amb el Remences passant dels 100!

Moltíssimes gràcies a tots: els que ens varen acompanyar i ajudar a les novatilles(Christophe, Joan, Pau que és el meu nebot que té 11 anys, Casiano, Tomeu) ,a les meves companyes i amigues (Eva i Encarni), a la Tere,la Lina i en Joni per cuidar-nos tant bé, a la Fina i en Jaume ,per deixar que vagi de tant en tant amb ells (felicitats a tots dos, sou els meus ídols), a l'Eva que ens va cuidar i portar als nens, a tots els altres que van venir a acompanyar-nos i a dinar (Cristina, Pipo, Jordi Mont, i tots els nens), i com no, el meu estimat Christophe per la seva paciència (tot i que no em va deixar guanyar-lo a l'esprint final! i finalment a en Castro, que desgraciadament va morir fa uns mesos,i que mentre m'arreglava els genolls,em va dir que podria córrer el Remences, i jo no m'ho creia!
Vàrem trobar molt a faltar a en Lluís i la family! l'any que ve segur que vindràs Lluís! Ànims i recupera't aviat!
I moltes felicitats Marc, encara que no ens coneguem!