dimarts, 18 de maig del 2010

Aquest diumenge més !!

El que s'ha dit, aquest diumenge més quilòmetres per al cos, aquesta vegada anem a xuclar-nos el recorregut al revés més o menys.

Començarem en Santa Cristina d'Aro, per a anar a buscar Terre Negre però ... per algun lloc que queda per concretar entre Llagostera i Sant Grau, la qüestió és que tindrem que pujar a Terre Negre pel costat contrari, per a encarar el camí cap a Tossa, i fer la putada de pujada des de Tossa fins al Puig de Cadiretes, després tornarem a Sant Feliu, per la Murga, i tal i tal i tal.

Bé uns quilòmetres de puta mare per a acabar els entrenaments de llarga distància. Per cert, dur-vos aigua a punta pala i menjar, que no passi com l'última vegada, ok ? (és que va passar alguna cosa?, no se, però per si de cas).

El perfil més o menys és aquest, la escoleta, en reunió d'urgència per a avui, no ha pogut re captar els suficients ingressos per a poder comprar un gps com déu mana, lògicament la escoleta ha pensat que amb això basta, ja que últimament els pulsòmetres gps que duen de tot, no funcionen o no es porten per que no volen que es trenquin, total, que aquí teniu el perfil per si us val d'alguna cosa.

Els que vau estar la setmana passada, ja sabeu que el recorregut va ser dur, o almenys això pensem alguns, us esperem i desitgem tenir la vostra companyia, això sí, abstinguin-se "cagaillos i quejicas", ja que la sortida no admet retards (pipo no es dura el destral).

Una altre cosa, la sortida es farà de la Bp de Santa Cristina d'Aro, a les 8:00 del dematí, si a les 8:00 esta ben dit. ok? pos ala a pensar-lo que la cosa esta mu dura !! Fins diumengeeeeeeeeee!!!!

Pd.- si teniu algun dubte truqueu a Pipo ok? agur !!

3 comentaris:

Pipo ha dit...

de moment ja tinc una rampa al ou dret, ara miraré si l'esquerra està b. Ja diré quelcom, de com esta............l'ou.

Marc ha dit...

Fua, em quedo amb els extraploms dels 1ers 20 km ...

Sort que portem Sr.Google que té un pollastre a la vitrina i ens ensenyarà com pujar-ho :)

Unknown ha dit...

Hace unos meses hice ese recorrido; podeis enganchar hacia caldes de malavella otro dia;
http://manolitospace.blogspot.com/2010/03/salida-100km-28022010.html