dimarts, 22 de setembre del 2009

Sortida de Dissapte día 12.

Ara fa dos setmanes que varem sortir un dissabte qualsevol a fotre uns 70 kilòmetres, una ruta molt guapa, encarà que varem tenir que fer alguns canvis durant el transcurs de la sortida. Aquell dia ens varem acompanyar, en Pep Ribas (el Massell), Albert Carreras (Nba), Marc García (Frikindance), Adria Bernabé (l´Avi), Jordi Lopez (Google), Daniel Romera (Romerita), Jordi Paradeda (Pipo), Xavi Gimeno (Xavi), Antoni Navarro (Nava), Albert Riera (en Molsa), ah no aquest últim no va vindrà es veritat, al últim moment va sortí amb la nenaza d'en Pera (el Druida), que ara te molestias a la seva esquena maldita, esperem que et recuperis lo mes aviat possible.
La historia va començar a Santa Cristina, va pujar a Mas Nou, es va baixar per el Cesar, varem pujar, la pujada de la mare que´n va parir, fins arribar a Sant Martí dels Alls, desprès varem fer un "petit" volt per Fitor fins arribar a baixar a Calonge per el Rio d´Or, acabant de pujar fins a Sant Marc y cap a casa. Buff !! terrible. El problema del día va ser l'aigua, es clar i a gent que no en porta la suficient y uns altres fem de cuvas, es veu que el pes "si" que importa i per això no portem lo que reveríem portar, ay, ay, ay, amb aquestes que per sort el home del botijo, allà a Fitor ens va donar aigua a "punta pala", cosa que agraïm molt, també al avi que portava cuatra euros i allà mateix i avia una maquina que donava aigua, diguem aiguetes, ja que la botelleta dels collons valia un euro i era mes petita que una llauna de Coka.
Be, varem passar un dissabte amb quatre hores de pedalada de btt, molt maca, els nois varen riure molt i u varen passar molt be, l´Avi, encara que digui que no el varem deixar, va acabar amb els ulls ben vermells, encara no sabem per que ?, en Google va donar un recital dels seus estiraments al final del trajecte, las malas lenguas dicen .. que quan fa aquesta mena d'estiraments es que esta realment trinxat, jeje, tots els companys varem estar d'acord en que havia sigut una gran sortida, us deixem el perfil per fer-vos una idea. Un petonet per tothom !!