divendres, 1 de maig del 2009

Cogolls, paradís del btt.

Ara en farà una setmana que varem agafar els cotxes i les btts y cap a Cogolls, Les Planes d´Hostoles.
Pipo, Pere, J.Mont, Albert, Xavi y un servidor. La ruta va ser molt tècnica, ja que Cogolls, esta aprop, per no dir al mig, de zona volcànica de la Garrotxa. Un munt de pedres al principi per pujar, fins arribar a uns camins amb un encant especial, ja que el paisatge realment val la pena de ser admirat. Remenant, corriols, camins de pedres, baixades tècnica y pujadetes du-retes però no tant, ens varem passar uns 35 kilòmetres d'allò mes be, la veritat es que tothom va gaudir d'aquesta sortida, per finalitzar varem visitar les gorges, aquí varem tenir l'orgasme ple del dia, i amb aquesta satisfacció varem anar-nos cap el Baix Empordà. La sortida va originar algunes caigudes de importància, però sense passar a mes Pipo i Nava varen provar la pedra de la Garrotxa. Per cert varem fer fotos, però es-clar, les va fer en Albert Molseta, que te L'ordinador trencat, però el seu veí Pere, tampoc fa res per enviar, o sigui que quan arribin, ja les posaré, i podreu veure el encant dels paratges.

Ja n´era hora, les fotos:


Amb les furgonetes tot va ser bufar i fer ampolles, l'amplitud al poder, també el desordre.


Problemes a la "Torpado", trencament de cadena, ay ay ay !!


Un dels personatges del dia, en Molsa (Albert), ironitza'n sobre la bici d'en Pipo, a mes, aprofitant per fer de modelo.


Ja casi l'atenim arreglada, però l'Albert continua fent de les seves, per cer fixeu-vos en el careto, mai el canvia, es la hòstia.


Els dos veïns, producte nacional de Sant Feliu, un amb la mateixa cara de totes les fotos, i l'altre, millor deixa-lo. jejejeje.


Bona gent a la Garrotxa, colla de companys de l´escoleta amb el fons de cel ben cobert. El temps es va respectar durant tota la sortida, núvols i bona temperatura amb un terreny super tècnic.


Els dos veins, fent de les seves, els paratges eran de una magnitud impresionant.


Al final, varem visitar les gorges i aquesta es la foto que va sortir.

Fins a una altra.

3 comentaris:

Pipo ha dit...

va ser un dia de puta mare parriba !!
s'ha de repetir, pero encara mes llarga la sortida, ja la montarem, fins la proxima .

Anònim ha dit...

ummmm pere quin platanet....!!!

Anònim ha dit...

MOLT DE MRIQUILLA ENSENYANT PAQUET, VEIG JO AQUI.