divendres, 10 d’octubre del 2008

Pedraforca y els nostres nous amics


Superholaaaa!!!! Avui os portem a un amics de l´escoleta que ens han enviat unes afotillos per que anem veien com se esta començant a forma l´escoletabttrail de muntanya, ells son en Esteban, en Ivan i en Albert, des de aquí donem les gracies per el material servit, pos ale, a part de que ja han fet algunes mes sonades amb uns altres companys com en Sevi, Pipo y Nava, l´escoleta esta pensant aquest hivern en començar a aparca la vici i suplir els neumàtics per unes bones botes de caminar i fer amistat allà on els núvols se comença'n a poder tocar. Be, en aquesta ocasió els nostres companys varem fer el cim de Pedraforca,aquet esta situat a 2.497 metres, l'ascensió es comença a 1.530 metres, amb un desnivell teòric de 967 metres, el horari aproximat de pujada es de unes 3:30 (caminant no corren)i el material per pujar no es gaire, ja que l'ascensió es pronunciada però fàcil.
El macís del Pedraforca es troba a la comarca barcelonesa del Berguedà, per la seva forma peculiar es diu que es una de las muntanyes mes maques del Pirineu, donat que don possibilitats també per pujar tan per persona's normals com per ascensos per verdaders espers.
Us deixo algunes de les fotos de la excursió que son una veritable meravella, axis com els nous components de l´escoleta, benvinguts y a continuar cremant calories eh IVAN!!!
Per més informació us deixo un enllaç interesant de la montanya OOOOOpicaOOOOO

Pd.- Ya se que hago muchas faltas en Catalán pero al menos lo intento, esto es para algunos que se me quejan !! es que se quiere todo cojones.


L´Albert gran company i amant de la natura.


L´Ivan, "el osito de mimosin", un tros de pa a per cert esta solter !!


L´Esteban, una sola paraula, "incombustible".


Aquesta part es puja per la pedra com una cabra. Collons!!.


Ke maku pixapins!!!!!

3 comentaris:

sandreta ha dit...

Hola, sóc la "nena de l´escoleta"... M´encanta la idea de crear secció de trail... ja sabeu que jo encantada d´apuntar-m´hi, sobretot perque els de l´escoleta teniu un valor afegit i que moltes vegades a alguns "pirats de l ´esport" se´ls hi oblida... Fer esport per gaudir!!! Hem de tenir reptes però sempre sense perdre de vista la realitat i no deixant mai de banda els amics, que de vegades no poden seguir el nostre ritme... és a dir, tant satisfactori resulta fotre canya com baixar el ritme per poder acompanyar a un amic que no pot tant...
Apa nens, ja vaig veure a l´Ivan al super ( que "marujos" que som!!) i li vaig dir que preparessin sortida per aquest mes!
Toca fer de cabretes,ja,ja!!! Sempre va bé per trencar la rutina dels entrenaments de triatló... Al variar tant no són avorrits però a mi em cal canviar el xip de tant en tant...
I felicitats pel blog... és tan divertit que ja gairebé passo de publicar comentaris al del Xaloc...
Petonets!

Anònim ha dit...

Collons ! Super interessant l idea de l Escoleta Btt Trail. Caminar enganxa, sobre tot per la increible natura que tenim en la nostra zona i no gaire lluny d´aqui. Anims i endavant !

Anònim ha dit...

Que t´anava a dir la caminata del pan arribes el edrafora va ser una experincia molt maca per tambe un pelt dureta el primer tram una vegada arribes a la roca i comences a trepar es on difrutes mes.A mesura que vas enfilant cap amunt es hi ha unes vistes precioses i cuan arribes al punt G tens un control de vistes impresionant jo penso que es una sortida que s´ha de fer per veure el paisatges tan macos que tenim a la nostre terra.Doncs hos tinc que deixar per que tinc que anar amb el meu patrocinador de formsatges EL ZIGARRAL adeu i fins aviat.Aper cert donc les gracies aquests dos autors d´aquests blog per que son collonuts i molt bona gent una abrassada i fins aviat