dimarts, 19 d’agost del 2008

VI MARXA D' ES POLLASTRE 24 de Agost


Des de la escoleta volem invitar (pagant tu esclar) a venir a la VI MARXA D' ES POLLASTRE, que es celebrarà a Santa Cristina d´Aro el dia 24 de Agost de aquest mateix any. Com tots conegueu la marxa es de nivell ALT, ALT per els pollastres y MITJA per el gallines, que deu ni do, 40 KM per el pollos y 20 KM per el gallines, la informació complerta la trobareu a www.santacristina.net .
Ja fa uns anys que participem i em de dir que la curse esta molt be organitzada, marcada y te uns bons avituallaments, lògicament com ve te diuen als prospectes i a la web, la marxa ("") te un nivell bastant alt, per gent que practiqui el esport amb regularitat, sobre tot la de 40 km, sense deprecia la curta que son 20 km, que per segons qui deu ni do. Lo que esta clar es que es una invitació a descobrir entorns molt bonics i paisatges que poder no has pogut gaudir mai, com sempre ens "deleiten" amb la pujada d' es pollastre, que no es més que una "pujadeta" super chunga, que es te que puja de un sol cop, esta premiada a part per un trufeig que normalment es pollastre al cim de una bici, cosa que nosaltres ja el tenim per que en Jordi "Google" el va aconseguir fa dos anys. Tot això més un ambient super biker es lo que te espera a aquesta curse que no fa mes que donar sortida a la segona fase de temporada per molts, ja que després de aquesta marxa comença la Copa Gironina on molts amics de l´escoleta i participa'n.

Anim i a gaudir de la natura i del oci que pot donar una marxa com aquesta, competitiva i a la vegada instructiva per qualsevol nivell, per cert el nanos també tenen la VOLTA INFANTIL que es per el pollets i no es competitiva lo qual fa que pugui apuntar-se qualsevol nano i desfruitar d´aquest esport.

Si necessiteu qualsevol informació escriviu a escoletabtt@hotmail.com e intentarem fer lo possible per ajudar-vos en la informació de la cursa i si no teniu la OFICINA DE TURISME DE SANTA CRISTINA D´ARO per informar-vos.
També a internet a www.santacristina.net

Esperem des de l´escoleta que tots gaudiu d´un dia "super super guay" en companyia de tota la gentada que es formara a reu d´aquesta marxa tan maca. Sort per tothom.