dimecres, 20 de febrer del 2008

COPA CATALANA GRAN PREMI MASSI de BANYOLES

Diumenge 17 febrer 2008 es va celebrar a banyoles, concretament a sota el mirador al davant del llac amb acollonants vistes, la primera cursa de la Copa catalana que ames era internacional GRAN PRIMI MASSI. Amb un dia molt bo per la practica del btt ( bici tuti traccio pels no entesos, jo esclar en ser molt ) i molta presencia de public varem disfrutar de dues curses molt guapes, amb un circuit molt torrecollons ( trencacames, pels no entesos) a la vegada que precios i original, sobre tot per el public, que podia anar d'un lloc a l'altre del circuit sense tenir que caminar molt i si tenies ganes no era dificil desplaçar-se.
La pri
mera cursa dividida en varies sortides fetes per les diferents categories,s'englobaven master 30, juniors, cadets, femines i veterans 40 i 50.
A la segona cursa varen sortir les besties, els elit i sub-23 i sub-21, amb quelcom de professionals del mon del btt ( bici ...... ara ja sabeu ) amb tot un recital del corredor de Nova Zelanda ( Niu zeland, pels no entesos , jo si esclar ) KASHI LEUCHS, que a la primera volta ja es va situar al cap davant de les 6 voltes de 7 km. cada una amb un total de 42 finals mes un bucle de 2 km.

31 JOSEP ALMENDROS BICIS ESTEVE a 12:57
Fins a 122 corredors finals clasificats.

Pel que far als nostres corredors mes coneguts per l'escoletta, entre ells un integrant del que ens en sentim orgollosos de tot el que li em ensenyat a l'escoleta,( a ser modest, bon company, respectar al altres, sobre tot a en NAVA i en PIPO, per ell, grans mestres del btt que li han ensenyat tot el que sap ) i gracies al esforç per ell posat a apendre, esta on esta. Molt be per tu SERGI " DOCTOR SUPER PULSOMETRE PENEWO " ).
En Sergi va fer una molt bona cursa, sortint força be i es va posar amb una bona posicio que va anar aguantant tota la cursa, que te molt de merit degut a la duresa del circuit. Va acabar molt cansat ( paraules de susodicho ) amb una molt bona clasificacio tant general com en master 30 . Tambe direm que un gran
corredor de la nostra zona com es en Manel Satue tambe va fer una execlent cursa estant en el lloc 20 de la general de 135 corrredors totals inclosos juniors.

CLASIFICACIO FINAL MASTER 30 I JUNIORS INCLOSOS
20 MANEL SATUE equip : C.C PLATJA D'ARO a 7:42
59 SERGI BOIX BICICLETES ESTEVE a 15:10 ( 35 master 30)
Fins a 135 corredors finals clasificats.

Val a dir que l'equip de BICICLETES
ESTEVE de Palamos, que una part de l'escoleta en som integrants ( l' Esteve esta molt orgollos de que portem la seva roba, normal per soposat ) va quedar a la clasificaco general per equips en 7er lloc de 18 equips. Una molt bona clasificasio.
I posem unes afotillos xq us deleiteu una mica. Au fins la proxima, uns mantindrem informats de tot el que poguem.