divendres, 25 de febrer del 2011

SORTIDA DISSABTE


Com es habitual ultimament, sortirem dema dissabte a la BP SANTA CRISTINA D'ARO A LES 2 TARDA , per fer una bona ruta de 3-4 hores i cap a casa. Aquest cap de setmana, personalment volia anar a correr la POWER BAR, ja que hi anava en Pep de Bicis Esteve i varem parlar d'anar junts, pero com que no havia arrivat la pu.... llicencia, no em vaig apuntar i despres d'haver llegit el blog dels nostres amics de Salut i Rauxa ( Ada i Santi ), tampoc es que m'hagin entrat moltes ganes i com que amb l'escoleta no hi falta cap emocio, avall que far baixada. Fins dissabte companys.

dijous, 17 de febrer del 2011

DISSABTE A PUNT


Bé, aquesta setmana, la sortida serà el DISSABTE A LES 2 TARDA A LA BP, i es farà el dissabte degut a que un nº determinat d'escoleteros, no poden venir Diumenge i l'escoleta per els seus companys de fatigues, es sacrifica i es surt "pos" el dissabte perque els hi va mes bé, au. A vere si aquesta setmana puc fer el resum, que no s'ha fet per falta de temps i es una pena, perque la setmana passada donava per molt la sortideta dels collons. Au fins dissabte escoleteros i companys varis.

divendres, 11 de febrer del 2011

JA PODEM TORNAR-HI


Com sempre hem quedat aquest Diumenge a la BP SANTA CRISTINA A LES 9 AM. per la sortida setmanal de germanor escoletera. Aquesta setmana, no anirem a la quinta ostia, com estava previst, pero ja hos assabento , que no sera aburrida, ja que hem previst fer una sortida plena de corriols i camins per tota la zona, no sense que hi hagi alguna surpris surpris, per anar començant a escalfar les cames i un "final feliç" i tot regat amb "salsa rosa" durant el recurregut, per anar desconectant dels " collons, ostiaaaa, ja n'estic fins un lloc de pujar, i altres comentaris no abtes per menors de 40 anys. Au fins diumenge, nanos.

dijous, 3 de febrer del 2011

PROXIMA SORTIDA DIUMENGE


Diumenge començarem a fer una mica de proves, amb sortides de resisténcia en vista a la Maratho de Les Gavarres del mes de Març, i per això em preparat una sortideta, no molt tècnica, però molt espectacular, amb vistes i km totals, usease, que qui vulgui venir ja pot portar menjar, que d'aigua ja en trobarem per el cami, però no hi ès de més portar-ne prou. Apa nanos, fins DIUMENGE, A LES 9 AM BETZINERA BP SANTA CRISTINA.