dimarts, 5 de gener del 2010

Sortida Diumenge dia 3 Gener 2010, bifffffff!!!!!


La sortida podria tenir el següent nom, diguem-li "Pata Negra", "Cagate lorito", "Collonssss", li podríem dir de moltes maneres però, li direm "la sortideta de vuitanta km. puja baixa a ritme encara que no poguí mes". Sabem que no estem, ara, per fer gaires series, però, un o un altre sempre imposa un ritme i "voila" serie al canto.
El dia va començar amb el retard de torn, en comptes de a las 9;30, varem sortir a las 10:00, cosa que no tornarà a passar, per que ja "no se espera ni a diosssssss!!!!". No direm pas noms per no agredir els sentiments de ningú, cosa que no es la nostra forma d'actuar, però li direm que son uns "mamone", i axis que cadascú so agafi com volguí.

Cinc hores varem estar per fer vuitanta kilòmetres de res, fins que no varem arribar a las dues hores no varem començar a donar-hi en serio als pedals, ja se sap temps per escalfar, però les restants tres hores varen ser descomunals, amb canvis de ritme infernals, una pila de corriols de baixada i pujada, i passa'n-lo d'allò mes be ens varem presentar a casa a las tres de la tarda, yessssssssss!!!! tothom va agafar el movil i va iniciar el ritual per dir-hi a la dona el rotllo de turno, ja se sap. Total !! que la cosa va ser estupenda, i ara ja estem preparant una que sigui alguna cosa mes llarga de horetes, per tal de que la gent vagi començant a treure tot el que porte d'aquestes festes. En Marc y en Xavi Gimeno, ens varen abandonar a la mitat del recorregut, hay queda eso, això que ho sàpiga tothom, però li perdonem, i la pròxima segur que hi seran amb nosaltres, o no?? jejejeje.
Adivina, adivinanza :
Dicen las malas lenguas ... que en Pipo va arribar amb dues coses que li sortien de la esquena, digase "alas con plumas", ara endevina que es lo que va enganxar !!!! juas, juas !!!
Sortides axis son les que fan homes al btt, i no dic dones per que no voleu venir. Quan voleu ens aviseu. Un petonet per tothom de part del Vice"Pecident".

6 comentaris:

Xavi ha dit...

ole, ole i ole!! Fins i tot vaig acabar el menjar que portava, cosa insòlita per cert. Em penso que cada diumenge pugem el ritme!

Xavi ha dit...

Bon dia de Reis,
Ara m'estava mirant la teva gràfica Nava, i veig que és un pèl diferent que la meva (vegeu el blog), els que veníem de Sant Feliu com pots comprovar som més "homes" perquè tant al principi, com al final, tenim rampote de regalo. Em sap greu!!! jejejej...

Pipo ha dit...

Uiiiiiiiiiii siiiiiiiii que homeeeeeeeeee que eeeeeeeeeeeets!!! serà torracollons . El rampot dels collons del final, fale, però, es el mateix que si puges al final evidentment baixes al principi, digo yo, noooooooooooo ?
" homes " a mi. I no et sàpiga greu que ja en parlarem a la pròxima

Nava ha dit...

Piporrin esta gente quiere GUERRAAAAAAAA!!!!!!! preparaos m.r.c.nas!! que sus va caer el pelo, logicamente a vosotros, a nosotros no, ala preparaos !!!!!

1 Mamone ha dit...

Mariconades! El que si demostra si ets un home o no és aguantar una conversa a les 9.30 amb un Pipo emprenyat a l'altre costat del telèfon sense saber perquè t'està fotent la bronca !! No sé què collons va passar però quasi taco el mallot (i no de gust !!!).

Nosaltres també vam fer una sortida guapa de corriols seguint en Peter du Soleil.

Mmmmm... GUERRA!!

Xavi ha dit...

jajajajajaja....jajaja...
No sisplau més guerra, no!!!